Několikrát do roka ta samá otázka a na Vánoce k ní přbude ještě trochu více tlaku, protože něco se k...
Blog , Strana 6
Velká premiéra i pro nás. Už jsme toho ochutnali hodně, ale koňské jerky jsme vyzkoušeli až teď. Nat...
Jeden z našich fanoušků na Facebooku dostal dobrej nápad. Prý jestli bychom nemohli udělat nějaký se...
V rámci "Amerického týdne" se v Lidlu objevilo sušené maso McEnnedy. S cenovkou 30 Kč za balení o vá...
Jak by to vypadalo, kdybychom navázali spolupráci s jednou nejmenovanou firmou, která se proslavila ...
Dlouho připravovaná věc je tady! Rozhodli jsme se u našeho masa sjednotit velikosti všech balení. Př...
Opět dorazily novinky! SirLoin je estonská značka, založená Lauri Bobrovskim v lednu 2014, která vyr...
Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Origin...
Mark ze západního Irska a Angličan Phil žijí v Praze už deset let. Před pár lety přišli na trh s pro...
Sušit maso jsme se naučili v Africe. A tam jsme rozhodně žádnou sušičku neměli. Museli jsme si vysta...