Blog , Strana 6

5 tipů na vánoční dárek pro chlapa

Několikrát do roka ta samá otázka a na Vánoce k ní přbude ještě trochu více tlaku, protože něco se k...

Ochutnávka koňských jerky z Kazachstánu

Velká premiéra i pro nás. Už jsme toho ochutnali hodně, ale koňské jerky jsme vyzkoušeli až teď. Nat...

Jak šel čas s naší nabídkou sušeného masa

Jeden z našich fanoušků na Facebooku dostal dobrej nápad. Prý jestli bychom nemohli udělat nějaký se...

Test: Beef Jerky McEnnedy z Lidlu

V rámci "Amerického týdne" se v Lidlu objevilo sušené maso McEnnedy. S cenovkou 30 Kč za balení o vá...

Nedělní vtip #1

Jak by to vypadalo, kdybychom navázali spolupráci s jednou nejmenovanou firmou, která se proslavila ...

Upravujeme gramáže našeho masa

Dlouho připravovaná věc je tady! Rozhodli jsme se u našeho masa sjednotit velikosti všech balení. Př...

Přichází 6 druhů bio Jerky od SirLoin

Opět dorazily novinky! SirLoin je estonská značka, založená Lauri Bobrovskim v lednu 2014, která vyr...

Recept na pho s biltongem

Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Origin...

Rozhovor: Příběh Rustic Jerky

Mark ze západního Irska a Angličan Phil žijí v Praze už deset let. Před pár lety přišli na trh s pro...

Jak jsme sušili maso venku

Sušit maso jsme se naučili v Africe. A tam jsme rozhodně žádnou sušičku neměli. Museli jsme si vysta...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz