5 tipů na vánoční dárek pro chlapa

Několikrát do roka ta samá otázka a na Vánoce k ní přbude ještě trochu více tlaku, protože něco se koupit prostě musí. Tohle je našich pět tipů, co by to mohlo (nebo nemělo) být a proč...

darek-pro-chlapa

Láhev alkoholu

Proč ne. Pokud není abstinent, tak ho to určitě potěší. Ale jedna rada tu padnout musí. Nikdo nechce dostat obyčejnou láhev alkoholu jenom proto, že tentokrát to bylo v dárkovém balení a přidali k tomu skleničku navíc. Podle náš je lepší se vyklašlat na nějaký balast kolem a koupit radši něco opravdu zajímavého. Má rád pálenky? Tak běžte na lihovarek.cz a vyberte mu něco tam. Je spíš na whisky? Zkuste thewhiskyshop.cz. Je rumovej? Běž na Rumako.cz. Pamatuj, že ke každému tvrdému pití je taky možný koupit nějaký sušený maso. Párovat jerky a biltong s alkoholem je naprosto bežná věc! Za nás doporučujeme třeba Jerky Box.

maso-here-alkohol

Zážitek

Zážitky teď dost frčí, ale ty seskoky padákem nebo jízdy superautem už nejsou tak cool jak byly. Za nás vede stát se na jeden den bagristou, farmářem nebo kovářem. Prostě si trochu ušpinit ruce!!!

maso-bagr

Kosmetika

Ale tak proč ne. Pokud je ti 70 a hledáš dárek pro vnuka, tak rozhodně jdi do toho. V opačném případě doporučujeme skočit na další bod.

Sušené maso

Tak konečně ta pravá volba. U nás máš tři možnosti. Jít do sekce dárkových setů a tam si vybrat dle libosti nebo nám napsat a my ti pomůžeme namíchat něco přímo na míru. Máme taky sekci s vlastním merchem, kde pořídíš trika a čepice. A konečně taky naše klasická nabídka by mohla uspokojit i ty nejnáročnější, protože náš eshop se sušeným masem je tím největším v Čechách a na Slovensku!

darkovka-maso

Ponožky

Co by to bylo za Vánoce bez ponožek. Tenhle povinnej darek koupit prostě musíš. Ale když už, tak tu máme jednu specialitu! Masový ponožky! Koupit to můžeš buď na Whishi a čekat na to měsíc, než to dorazí nebo se na to vykašlat a pořídit čepici Maso Here z naší nabídky.

meat-socks

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz