Tipy na dárek pro masožravce

Náš web, to je takové malé nebeské prostředí pro každého milovníka masa. Masožravec tu najde ale trochu víc, než jen základní nabídku. Jsme totiž odhodláni nabídnout i něco navíc. Máme tady pět tipů na super dárky pro masožravce, které se hodí nejen na Vánoce.

darky

 

Dárkové balení

Naše dárkové balení ve stylovým wrapu je už naše klasika. Teď k němu umíme přidat i dopis s věnováním. Stačí napsat žádost od poznámky v košiku. Variant pro tebe mame víc než dost. Pokud by ti to ale přesto nestačilo, tak nám napiš a vymyslíme něco extra speciálně pro tebe. 

darkovka-maso

Čepice

Zimní kulich nebo letní truckerka?. Je nám to fuk. Máme obě varianty. Stylovka s naším logem, která hned na první dobrou nehlásí, že jde o nějaké sušené maso. Ale o to větší pecka to pak je, když potkáš někoho, kdo ví, co to naše rohaté M znamená. 

cepice-maso

Tričko

Tenkrát to začalo jako sranda. V hlasování na Facebooku se naše komunita shodla, že chce triko se sloganem "Save a Cow, Eat a Vegan". No a teď jsme přidali ještě jednu variantu i my. Pořádnej SWAG pro masožravce, kterej hlásá, co si myslíme a o co nám jde - Zkus naši "Meat Propagandu". Nevyrábíme žádný reklamí blbosti. Chceme, aby naše trička lidi hrdě nosili!

tricka-maso

Adventní krabice sušeného masa

Ultimátní dárek pro milovníka sušeného masa. Každý den jeden balíček sušeného masa. Každý den něco nového.To je naše Adventní krabice. Ukrať si čekání na Vánoce něčím novým. Vykašli se na kalednář s čokoládou a zkus MASO.  

asdventni-kalendar

Tak co? Našel jsi co jsi hledal? Jestli ne, tak nám napiš třeba Facebooku a my ti pomůžeme najít ideální dárek.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz