Nikdy asi nebylo cestování snadnější a dostupnější. Internet je plný příběhů lidí, kteří se vydali jenom s batohem na zádech poznávat svět. Nenazval bych se cestovatelem, ale tomuto stylu c...
Blog , Strana 12
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sušeném mase, ale báli jste se zeptat. Píšeme pro vás recepty na domácí sušení masa, sdílíme novinky ze světa jerky a biltongu a děláme vše proto, aby se sušené maso dostalo do širšího povědomí.
Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze na Letné najdete bar, který se vám vreje díky svojí atmosféře do paměti už po první návštěvě. Jeh...
Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvodu hladu může ovlivnit výsledek až z deseti procent. A to může být v konečném výsledku těch pár r...
Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dostal k poměrně zajímavé nabídce. Strávit půl roku na farmě v Dánsku nebo v Jihoafrické republic...
V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní Ameriky a jihoafrický biltong. Když si někdo kupuje sušené maso, tak obvykle rozdíly neřeší ne...
Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké univerzity a stál před velkým životním rozhodnutím. Musel si tehdy vybrat, jestli jet na půl roku “...
Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten business hlavně o mase. Nemáme co skrývat a vlastně jsme i rádi, že můžeme přehledně popsat, jaké čás...
Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků nebo smažených brambůrků. Ty vám slušně řečeno moc neprospějí. Ale biltong to je jiná káv...