Selection: Nejlepší sušené maso z celého světa

Prohlašujeme o sobě, že o sušeném mase víme vše a chceme ho propagovat co to půjde. A protože víme, že naše vlastní sušené maso je jenom jednou z mnoha tisíců značek, tak jsme se rozhodli, že se začneme koukat i za hranice. Každý měsíc zařadíme do naší nové sekce Selection jeden druh sušeného masa ze světa, který jinde, než u nás nekoupíš. Dostaneš tak unikátní možnost ochutnat něco speciálního a zjistit, že svět sušeného masa je úžasnej v tom, že co druh, to úplně jiný chuťový zážitek.

maso-here-selection-je-tady

My jsme tu od toho, aby sušené maso v naší zemi pořádně zakotvilo. A proto musíme konat osvětu. Ochutnali jsme sušené maso v Asii, Americe, Africe i Austrálii. Od hovězího, přes bizoní, zebří až po klokaní. Příchutě ani počítat nebudeme. Prostě variant sušeného masa jsou tisíce a to naše je jen dalším z nich. Sice vycházíme z biltongu, ale je to prostě jen kapka v moři a naši zákazníci a fanoušci jsou ochuzeni o možnost poznat to, co jsme zkusili my. A nás přitom tak strašně baví ochutnávat. Tak proč bys nemohl i ty? Proto je tu Selection. 

Jak to tedy bude?

Vždy dáme dopředu vědět, že testujeme nebo se chystáme do nabídky zařadit nové maso. Pro začátek ale do eshopu vždycky umístíme omezený počet balení, kdy bude možné v rámci jedné objednávky objednat pouze jeden balíček ze série Selection. Ta je tu hlavně proto, aby co nejvíce lidí mohlo ochutnat něco speciálního. Bylo by nefér, kdyby první z vás hned vykoupil polovinu naší zásoby a na další se pak nedostalo. Pokud uvidíme, že některé druhy jdou vážně na dračku, tak je zařadíme do výběru opakovaně, případně tam budou dlouhodobě a budeme průběžně navyšovat skladové zásoby.

O víkendu se můžeš těšit na první kousky!!!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz