Měníme obaly, víš jak vypadaly v roce 2012?

Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červenou už si nevystačíme. Seznamte se prosím tedy s naší "krůtí žlutou", která by neměla ale zůstat dlouho osamocena. Taková koriandrová zelená nebo nebo jelení hnědá je totiž taky fajn, ne?

obaly-zmena

Naše balení se za posledních pár let docela změnila. Od celofánového pytlíku jsme urazili kus cesty. Znáš vlastně celou jejich historii? Nás samotné baví sledovat, kam jsme se od Hootovy Farma, jak jsme se jmenovali dřív, už dostali. Takže... 

2012 - 2015

Varianta ve stylu "rozjíždím business". Hootova Farma měla v nabídce jak vepřové, tak i hovězí sušené maso a balení se lišila jenom ikonou zvířete v horní části balení. Celofánová varianta nebyla překvapivě úplně levná a to lepení dalo dost práce. Přesto jsme to tři roky vydrželi.

obaly-hootova-farma

2016

Maso Here poprvé. To se úplně nepovedlo. Prý to bude na tom papíře vypadat "víc přírodně". Ten pytlík na obrázku je tak jediný svého druhu. 

obaly-maso-poprve

2016 - 2017

Tohle už byla jiná písnička. Černá barva se ukázala jako super řešení. Na trh jsme zaútočili s hovězím originálem a brzo jsme přidali také chilli verzi. Jen to lepení bylo utrpení. Každý pytlík se musel ručně opatřit etiketou z obou stran, svařit, dát na něj štítek s datem spotřeby a udělat do něj výsek na pověšení. Ale konečně jsme měli balení, které vypadalo trochu na úrovni.

obaly-maso-lepenej-pytlik

Podzim 2017

Naše první limitovaná edice, kterou jsme udělali podle hlasování na Facebooku. S obalem jsme si hlavu moc nelámali. Vzali jsme klasickej pytlík a přední červenou část jsme prostě ješte jednou přelepili dalším nápisem.

obaly-med-limitka

2017-2018

Plácli jsme se přes kapsu!!! Ale bylo to znát. Objednali jsme si pytlíky už s natištěnou etiketou. A aby to vyšlo co nejlépe, tak rovnou na rok dopředu. Teď jsme měli konečně pocit, že jsme velký kluci. 

maso-here-obal-tisteny

jaro 2018

Limitovaná edice opět v lepené variantě. Naštěstí jelen chutnal lépe, než vypadalo balení. Narazili jsme tu ale na fakt, že s naší etiketou se nedá moc pracovat a asi nás bude brzo čekat změna. Ale parohy se celkem chytly...

obaly-jelen

2018

Tak co tomu říkáte? Červená pro hovězí, žlutá pro krůtu, hnědá pro jelena. A dalších milion barev pro limitované edice. A už nikdy lepení etiket jak ve vězení. Teď to teprve začne být sranda. 

obaly-nove-skvele-a-krasne

 

Co k tomu říct?

Takhle vypadá 6 let tvrdé práce! 

obaly-historie

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz