Po dvou letech přichází rozšíření naší nabídky. K hovězímu Originálu a Chilli se teď přidává sušené ...
Blog , Strana 10
Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červeno...
Zasíláte také na Slovensko? Kolik stojí doprava? A máte tam nějaké prodejny? Můžu platit v eurech? A...
Steve Johnson strávil posledních 10 let svého života tím, že poctivě ochutnával každý druh sušeného ...
Co všechno víš o mase? A speciálně třeba hovězím nebo tom sušeném? Tentokrát to nebude žádná odborná...
Máme první ocenění!!! Do teď nás chválili naši zákazníci a lidé v našem okolí. To je samozřejmě nejv...
Už o tom mluvíme skoro dva roky. Vlastně nás od samého začátku lákalo to zkusit. Udělat z našeho suš...
V Praze, nedaleko stanice metra Vltavská, najdete hodně zajímavý prostor, který si otevřela parta na...
Pokud jste byli v roce 2014 v New Yorku, mohli jste tam vidět něco, co by se dalo asi j...
Že naše maso vyrábíme v Hradci Králové nijak netajíme. Ba naopak. Jsme hrdí na naše město a vždy to ...