Spouštíme předplatné pro masožravce

predplatne_susene_maso

Už o tom mluvíme skoro dva roky. Vlastně nás od samého začátku lákalo to zkusit. Udělat z našeho sušeného masa něco, co si člověk chce kupovat pravidelně. A teď konečně nastala ta správná doba. Lidí, co u nás nakupují pravidelně je tolik, že by to mohlo fungovat.

Proto jsme vymysleli předplatné. Ale těch důvodů je samozřejmě víc. Hodně lidem vadí třeba výše poštovného. A štve to i nás. Naše síť prodejních míst se stále rozšiřuje, ale pořád platí, že nejlepší cenu dostaneš vždycky u nás. A poštovné to prostě komplikuje.

A další důvod? My prostě chceme budovat komunitu. Vymyslet, jak propojit lidi co nám fandí dohromady. Nabídnout výhody a snažit se dělat všechno víc pro lidi a třeba se někdy v budoucnu i potkat.

Takže o co jde? Sestavili jsme čtyři varianty předplatného, které se liší svojí délkou a výší slevy. Vždy zasíláme krabici s 24 kusy našeho masa o váze 25 gramů. Příchuť si může každý navolit dle libosti a v průběu předplatného pak i libovolně upravovat. Běžná cena krabice je 1275 Kč plus poštovné. To je ale už i v nejkratší variantě odpuštěno.

susene-maso-predplatne2

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz