Klasick Wheels – na motorce až do baru

klasick_wheels_maso_here

V Praze, nedaleko stanice metra Vltavská, najdete hodně zajímavý prostor, který si otevřela parta nadšenců, na první pocit zamilovaných do jízdy na custom klasick motocyklu. I tam najdete naše sušené maso. A prodává se tam opravdu dobře.

V bývalém nadražním skladu, kterému kluci říkají stodola se jim podařilo připravit vše tak, aby jste mohli na svém mopedu dojet až k baru, kde si dáte nejlepší kafe ve městě a večer koncert. My to vidíme tak, že v ulici Bubenská 8 vzniklo unikátní místo, které nám jasně ukázalo, že Maso Here se hodí nejenom na lyže nebo kolo, ale rozhodně taky na výjezdy na mašině.

Klasick Wheels tak na jednom místě kombinuje obchod s vybavením na motorku, bar a kavárnu. Tedy koncept, který je teď stále více populární. Značky v obchodu pocházejí z celého světa. Všechny produkty zde osobně testují a tím se vlastně baví.

Pokud jezdíte na motorce, tak určitě sledujte KK na facebookové stránce a instagramu @klasickwheels. Přejeme klukům hodně úspěchů do budoucna a jsme moc rádi, že právě na takových místech s parádní atmosférou se naše maso prodává.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz