Pojďme se podívat na hlavní odlišnosti dvou nejvíce rozšířených druhů sušeného masa - jerky a bilton...
Blog , Strana 5
Máme za sebou rekordní rok! Ale nic z toho by senestalo, kdyby jsme na druhé straně neviděli spokoje...
V poslední době toho do naší nabídky přistálo trochu víc, takže jsme pro tebe udělali malej přehled,...
Co jsme slíbili, to dodržujeme. Při poslední úpravě našich obalů, kdy jsme sjednotili gramáže našeho...
Nikdy nebyl náš cíl mít obchod. Ani jsme si nemysleli, že by se v Čechách prodejna se sušeným masem ...
Na tohle jsme se strašně (ne)tešili. Točit videa o tom, jak ochutnáme něco, co se normálně sehnat ne...
"Ty dva blázni z Maso Here zase poplivali maso, které neprodávají. Prostě jen šijou do konkurence, c...
Kupuješ si jerky na benzínce? Kámo, v Americe to dělali už před půl tisícem let! To říká Honza Bláha...
Chceme do naší rodiny přijmout další značky. A klidně i ty z Česka. Do teď jsme koukali hlavně za hr...
Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...