V poslední době toho do naší nabídky přistálo trochu víc, takže jsme pro tebe udělali malej přehled,...
Blog , Strana 5
Co jsme slíbili, to dodržujeme. Při poslední úpravě našich obalů, kdy jsme sjednotili gramáže našeho...
Nikdy nebyl náš cíl mít obchod. Ani jsme si nemysleli, že by se v Čechách prodejna se sušeným masem ...
Na tohle jsme se strašně (ne)tešili. Točit videa o tom, jak ochutnáme něco, co se normálně sehnat ne...
"Ty dva blázni z Maso Here zase poplivali maso, které neprodávají. Prostě jen šijou do konkurence, c...
Kupuješ si jerky na benzínce? Kámo, v Americe to dělali už před půl tisícem let! To říká Honza Bláha...
Chceme do naší rodiny přijmout další značky. A klidně i ty z Česka. Do teď jsme koukali hlavně za hr...
Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...
Náš web, to je takové malé nebeské prostředí pro každého milovníka masa. Masožravec tu najde ale tro...
Kombinace sušeného maso a chilli je asi tou nejčastější. Ale rozdíly v chuti a pálivosti jsou vážně ...