Konečně máme opravdovou prodejnu

Nikdy nebyl náš cíl mít obchod. Ani jsme si nemysleli, že by se v Čechách prodejna se sušeným masem uživila. A stejně nakonec všechno dopadlo tak, že jsme investovali hodně času a trochu peněz do toho, abychom měli něco jako naší opravdovou základnu - Maso Here HQ.

PRODEJNA

Část 1: Přestěhovali jsme se

Před lety jsme přestavěli malej second-hand v centru Hradce Králové na sušírnu masa. Byl to porod, ale po roce úřadování se vše podařilo. Nikdy by nás nenapadlo, že po dvou letech už se budeme muset stěhovat, protože nám byl náš sekáč malej. Nechtělo se nám opouštět výhodnou lokalitu, ale výrobna a sklad si prostě žádaly mnohem více prostoru.

A tak jsme se z centra posunuli trochu více na kraj města. Našli jsme místo jako stvořené přímo pro nás. Bývalá konzervárna měla všechny náležité papíry v pořádku, takže stačilo jenom přestěhovat sušičky. A rovnou jsme se taky rozloučili s myšlenkou na to, že by někdo vážil cestu pro svojí objednávku až k nám. Prostě nám to přišlo celé trochu daleko.

Část 2: Masožravec si cestu vždycky najde

Prostor nám dodal skoro neomezené možnosti pro výrobu a skladování. K tomu dva kanclíky, kde se dají vyřizovat objednávky a nějaké to papírování. K našemu překvapení se u nás každý den zastavilo pár lidí pro svoji objednávku, nebo si přímo nakoupit, prože jeli zrovna kolem. Bylo nám tak celkem trapný to všechno vyřizovat v kanceláři, mezi haldou papírů a pořád odbíhat do skladu pro nějaké maso. 

Rozhodli jsme se tak náš prostor trochu zvelebit.

Část 3: Rekonstrukce

Co vlastně člověk potřebuje? V idálním případě snadný přehled o tom, co všechno je k mání. Rizhodli jsme se tak udělat zeď, kde by člověk mohl vidět celou naší nabídku pohromadě. A v ideálním případě nabídnout i něco navíc. Třeba nějakou podpultovku, která je vždycky k mání. Stačil jeden víkend a tři návštěvy Hronbachu a můžeme říct, že máme vše, co jsme chtěli. 

Místo, kde se dají natáčet videa..

1011

 

Prodejnu, kde můžeme nabídnout opravdu všechno, co je teď k mání

07

Místo, které je pro nás všechny prostě opravdovou základnou a každý, kdo přijde to hned uvidí!

04 

Tak se u nás zastav i ty. Nemáme problém se potkat i mimo naše otevírací hodiny.

Stačí zavolat na +420 731140049‬ a domluvit se. 

Naše adresa je:
Maso Here
U Fotochemy 1732/1a
500 02 Hradec Králové

Vjeď bránou do dvora a zahni vlevo. Na našich dveřích máme logo. Můžeš taky použít navigaci na Google Maps a pro ty, co často bloudí, jsme udělali i dvě názorné mapky: Mapka 1 | Mapka 2.

Tak masu zdar a někdy na viděnou!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz