Náš záběr se rozšiřuje - máme vlastní jerky!

Co jsme slíbili, to dodržujeme. Při poslední úpravě našich obalů, kdy jsme sjednotili gramáže našeho masa jsme tvrdili, že nám to umožní se více zaměřit na výrobu nových druhů masa. No a za poslední tři měsíce tu máme už třetí novinku - tentokrát ale asi tu nejdůležitějsí - naše vlastní BEEF JERKY.

blog-novinka

Od biltong k jerky

Začali jsme kdysi s biltongem. Postupem času se z něho ale vyklubala naše vlastní varianta masa, které není ani biltong, ani jerky. Je to prostě naše vlastní verze. A teď je podle nás ten správný čas přihodit do nabídky také nějakou klasiku. Tak jsme vypustili náš Česnekový Biltong a proto teď máme i vlastní jerky. Chceme prostě všem ukázat, že umíme sušit všechny druhy.

Ať to pálí

Je to trošku diskriminační přístup, ale jinak to nešlo. Pálivé sušené maso je u nás hit a když vidíme jak jdou na dračku pekelné kousky od Rustic Jerky, tak jsme se rozhodli začít pálivou kombinací chilli a kmínu. Jo kmínu. Koření, které někdo miluje, jiný nesnáší. Zase jdeme prostě svojí cestou. Chtěli jsme mít něco speciálního, co na trhu nemá nikdo jiný - proto Jerky - Chilli & Kmín.

Nekončíme

Vypuštět nové příchutě a druhy nás fakt začalo bavit. A podle toho, jaké ohlasy máme od zákazníků, rozhodně s tím končit nebudeme. Přidej se do naší skupiny Klub Maso Here na Facebooku a můžeš taky hlasovat o tom, co budeme sušit příště!

nase-jerky

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz