Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...
Průvodce domácím sušením masa, Strana 4
Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...
Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...
Článků o tom, jak sušit maso doma tady už pár máme. Teď jsme ale všechno natočili také jako video, a...
Pokračování našeho videoseriálu. Maso už máme naložené, teď se podíváme jak přidat správnou příchuť ...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...
Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...
Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...
Existují tři otázky, které se dost často opakují. A když budeš hledat odpovědi, tak zjistíš, že se b...
Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...