Průvodce domácím sušením masa, Strana 4

Jak se dělá basturma

Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...

Na kolik stupňů a jak dlouho sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...

Recept na sušené hovězí maso naložené v soli a sušené ve visu v gáze

Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...

17 druhů masa, které lze použít k přípravě sušeného masa

Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...

Američtí Indiáni nedali světu jen jerky. Seznam se s pemmicanem!

Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...

Video: Domácí sušení od A do Z

Článků o tom, jak sušit maso doma tady už pár máme. Teď jsme ale všechno natočili také jako video, a...

Video: Jak sušit doma #2: Příchutě a výběr sušičky

Pokračování našeho videoseriálu. Maso už máme naložené, teď se podíváme jak přidat správnou příchuť ...

Video: Jak sušit doma #1 - Krájení a marinování

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...

Biltong powder - kouzelný prášek, který se v kuchyni neztratí

Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...

Co jsou to droëwors

Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz