Průvodce domácím sušením masa, Strana 4

Na kolik stupňů a jak dlouho sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...

17 druhů masa, které lze použít k přípravě sušeného masa

Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...

Američtí Indiáni nedali světu jen jerky. Seznam se s pemmicanem!

Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...

Video: Domácí sušení od A do Z

Článků o tom, jak sušit maso doma tady už pár máme. Teď jsme ale všechno natočili také jako video, a...

Video: Jak sušit doma #2: Příchutě a výběr sušičky

Pokračování našeho videoseriálu. Maso už máme naložené, teď se podíváme jak přidat správnou příchuť ...

Video: Jak sušit doma #1 - Krájení a marinování

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...

Biltong powder - kouzelný prášek, který se v kuchyni neztratí

Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...

Co jsou to droëwors

Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...

Proč naše maso pořád krájíme ručně a nemáme rádi éčka?

Existují tři otázky, které se dost často opakují. A když budeš hledat odpovědi, tak zjistíš, že se b...

Jak skladovat sušené maso

Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz