Gloucester Biltong - Piri Piri 40g

Kód: P029
129 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Další nálož pálivé radosti z anglického Gloucesteru. Tentokrát ve variantě s piri-piri papričkami. Africká receptura, žádná chemie. Prostě tak, jak to máme (máte) rádi. 

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Příběh The Gloucester Biltong Company je až neuvěřitelně podobný tomu našemu. Kámoši Paul a Craig před 10 lety začali pro kamarády sušit maso. Pak založili firmu, z Afriky si dovezli sušičky na maso a pustili se do toho naplno. O tom, že to dělají fakt dobře svědčí i fakt, že jejich maso získalo v roce 2016 ocenění Great Taste Awards

Složení

Hovězí maso 94%, sůl, mletý koriandr, koriandr celý, chilli vločky, sladový ocet (JEČMEN), mletý muškátový oříšek, chilli prášek, mletý černý pepř, mletý hřebíček

Nutriční hodnoty ve 100 g

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1156/274
Tuk 8,1 g
Nasycené mastné kyseliny 3,6 g
Sacharidy 1,1 g
Cukr 0,9 g
Bílkoviny 49,1 g
Sůl 4,35 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Archiv produktů
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli
Gramáž: 40 g
Pálivost: Jemně pikantní
Země původu: Velká Británie
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 10.7.2019
+ Výborné, chuť předčila očekávání - obrovský generátor slin :-)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce:Gloucester Biltong, Unit 35 Highfield Business Park, Tewkesbury Road, Gloucester, GL19 4BP

Všechno to začalo jako úplně běžný koníček. Paul byl taxikář a v posledních 10 letech v Gloucesteru vyráběl biltong pro svoje kámoše, rodinu a kolegy z práce. Po nějakém čase se dostal ale do úplně stejné situace jako my. Přestal stíhat, protože poptávka po jeho mase byla stále větší. V ten moment potkal Craiga a společně se do toho pustili naplno.

Biltong_Company.  Craig Edwards, left, and Paul Elliott

V lednu 2105 dovezli do Anglice první dvě profi sušičky masa z Jižní Afriky a nedaleko Gloucesteru vybudovali plně vybavenou sušírnu masa, sklad a zázemí pro jejich nově vznikající firmu. O měsíc později se dohodli na spolupráci s řeznictvím Ben Creese Country Butchers z nedalekého Stauntonu a nic už tak nebránilo tomu, aby se jejich business mohl naplno rozjet.

Produkce se tak rozjela v březnu 2015 a za pouhé tři měsíce obdrželi první ocenění - Health Mark by Gloucester City Council. Díky němu získali povolení k prodeji jejich biltongu po celém Spojeném království a Evropě. O tom, že to dělají fakt dobře svědčí i fakt, že jejich maso získalo hned v dalším roce ocenění Great Taste Awards, které již několikrát obhájili.

Firma v Gloucesteru mezi místními poměrně rychle zdomácněla a sami zákazníci začali Paulovi a Craigovi zasílat různé návrhy na recepty a příchutě, které by mohli při sušení vyzkoušet. V současné době je jejich biltong hodnocen jako jeden z nejleších v celé Británii a my máme tu čest vám ho nabídnout k ochutnání v naší nabídce.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz