Jamiro's
Za značkou Jamiro's stojí Radek, ale všichni mu již dlouhé roky říkají Jamiro. Se sušením masa Radek začal někdy okolo roku 2010. Začal vyrábět jerky pro sebe a pro své kamarády k různým turistickým a sportovním příležitostem, ať to bylo sjíždění vody, horská turistika, zimní freeriding a další jiné aktivity
Jerky měly vždy veliký ohlas a bylo běžné, že várky připravené na celé pobyty se většinou snědly během prvních večerů. To Jamira utvrzovalo v tom, že dělá něco, co lidi baví a umí to i ocenit. Začal tak pracovat na nových recepturách a upravoval ty stávající. Sušené maso šlo pokaždé okamžitě na odbyt.
Shodou okolností tak byl přiveden k myšlence začít vyrábět sušené maso oficiálně. Začalo tak kolečko zjišťování, počítání, obíhání, hledání vhodných prostor, pročítání legislativy, jednání s úřady a nakonec tak mohla oficiálně spatřit světla světa značka Jamiro´s Jerky. My v Maso Here vímě z vlastní zkušenosti, že vyrábět sušené maso komerčně pod dohledy úřadů, je tak trochu něco jiného než sušení masa doma pro sebe a pro pár kámošů.
Nákupem Jamiro´s Jerky se ti tak dostane do rukou špičkový produkt, který je pečlivě hlídán ve všech částech výrobního procesu, na což denně osobně Radek dohlíží.
Jamiro´s Jerky jsou zdravým produktem s vysokým obsahem bílkovin, připravované z nejlepšího českého a v některých případech evropského masa. A protože si výrobce zakládá na kvalitě, tak obsahují pouze a jen přírodní složky a žádnou chemii. A samozřejmě neobsahují žádný lepek.
"Věřím, že řady fanoušků Jamiro´s Jerky se rychle rozrostou i o tebe a budou ti dělat radost, zahánět hlad a chutě při tvých dobrodružstvích."
Čus, zdraví vás Jamiro
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem