Maso Here - Zebra Biltong 30g

149 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Zatím asi limitka roku! Zebru jsme tu ještě neměli. A ruku na srdce, kdo už někdy ochutnal tohle maso? Nebude vás moc a proto je ten správný čas právě teď. Usušili jsme to jako tradiční biltong s naší směsí koření, aby vynikla chuť zebřího masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zebra. Co o ní vlastně víme? Chtělo by se říct - kůň s pruhama. Ale je to opravdu tak? Čemu se toto maso vlastně podobá? Asi budeš překvapený, ale koně bys tu čekat neměl. Musíš ochutnat!

Složení

Zebří maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření.

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Frame 23-min

Nutriční hodnoty

Jedno 30 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa. 

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1693/406
Tuk 7 g
Nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 53 g
Sůl 2,5 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Zebří
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Co čekat od naší zebry?

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.