Zebra Biltong 40g

Kód: P146
159 Kč / ks 3,98 Kč / 1 g
Skladem (>10 ks)

Kombinace chuti zebřího masa, našeho originálního koření a tradičního biltong postupu sušení masa, ti zprostředkuje autentickej kulinářskej zážitek, kterej tě na chvíli vezme do Afriky. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kombinace chuti zebřího masa, našeho originálního koření a tradičního biltong postupu sušení masa, ti zprostředkuje autentickej kulinářskej zážitek, kterej tě na chvíli vezme do Afriky.Při přípravě jsme postupovali tak, aby maximálně vynikla chuť zebřího masa a to si zachovalo svoji šťavnatost, takže v našem zebřím biltongu najdeš jen základní koření,✅ česnek, sůl, pepř a koriandr. 

Složení

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu.✅ Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

zebří maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl

Nutriční hodnoty

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů zebřího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

 Počítáno na 100 g výrobku
 Energetické hodnoty (kJ/kcal)    1693 / 406
 Tuk7 g
 Nasycené mastné kyseliny2 g
 Sacharidy< 1 g
 Cukr0 g
 Bílkoviny53 g
 Sůl2,5 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice
Hmotnost: 0.058 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Zebří
Příchuť: Originál
Gramáž: 40 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Co čekat od naší zebry?

5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
B Avatar autora | 20.11.2023
Musím pochválit, povedlo se !!! + jemná slanost + dobře nakořeněné + krásně vláčné... + zajímavý chuťový dojezd (začátek podobný hovězímu, dojezd je prostě trochu jiný než obvykle a to je +)
5
X Avatar autora | 2.11.2023
Moc dobré maso, dobře ochucené a jako limitka za super cenu.
5
T Avatar autora | 18.10.2023
Výborné, šťavnaté, překvapujicí chuť. skvělé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz