Maso Here - Hovězí Biltong Originál

119 Kč / ks 339 Kč / ks od 119 Kč / ks
Skladem (>10 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Naše vlajková loď. Pan Maso. Mr. Originál. Neohrožený bojovník za práva a popularitu všech sušených mas. Kromě parádního hovězího, koření a špetky soli v něm nenajdeš nic dalšího. Prostě 100% přírodní, ručně krájený hrdina, kterého šlechtíme už od roku 2011.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Všechno to u nás začalo právě tímto masem. Mnoho let jsme se snažili náš Originál vyladit tak, aby chutnal jako tehdy v Africe, když jsme ho poprvé ochutnali. A nyní konečně můžeme říct, že se povedlo. Je to prostě král - žije a bude tu s námi tak dlouho, co budeme sušit maso. 

Jenom maso a koření

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček

Svačina (nejen) na cesty

Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky.

Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:

Regionální potravina roku 2022

V roce 2022 vyhrál náš Hovězí originál ocenění Regionální potravina roku. Hovězí maso, které při výrobě používáme má regionální původ a sušíme ho vcelku při nízké teplotě 4-5 dnů. Až před samotným vložením do pytlíku ho sekáme na malé kousky, které jsou ve svém středu příjemně vláčné.

Složení

hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 

DIY

Chceš si usušit tohle maso doma?

Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.

Chci sušit doma

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Originál
Gramáž: 40 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
9x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 2.7.2021
+ dobře ochucené
+ určitě objednám znova

4
Avatar autora | 7.6.2021
+ cena/kvalita
- na mě moc kořeněné

5
Avatar autora | 14.3.2021
Naprostá spokojenost
3
Avatar autora | 26.2.2021
+ kvalitní maso

5
Avatar autora | 3.11.2020
Přesně takové, jaké jsem ho čekal a používal ho kdysi - naplnit si "kapsu" ve tváři a pak sousto žužlat, cucat a žvýkat třeba hodiny až do úplného rozmělnění, výborná chuť... Prostě takový návrat ke kořenům, pro mne doslova návrat v historii...
5
Avatar autora | 3.11.2020
Přesně takové, jaké jsem ho čekal a používal ho kdysi - naplnit si "kapsu" ve tváři a pak sousto žužlat, cucat a žvýkat třeba hodiny až do úplného rozmělnění, výborná chuť...
5
Avatar autora | 10.9.2020
Originál taky skvělý. Nepřesolený, příjemná chuť masa.
5
RK Avatar autora | 12.4.2020
Topka :)
5
M Avatar autora | 24.10.2019
Klasik
4
DS Avatar autora | 22.10.2019
Super

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz