Maso Here - Klokan Biltong 40g

149 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
24.6.2021

V hlavní roli klokaní maso, které má dobrý vlastnosti na přípravu biltongu. Ve vedlejší roli pak naše základní směs koření, která masu dodá ten správný šmrnc. Nasaj atmosféru australský buše a ochutnej tuto exotickou pochoutku..

Detailní informace

Detailní popis produktu

Další limitovaná edice. Další exotický druh masa. Tentokrát od protinožců z Austrálie. A jaký jiný zvíře je víc ikonický než klokan. Málokdo ale ví, že maso tohoto vačnatce má mnohem méně tuku než hovězí nebo kuřecí. Navíc je perfektní na přípravu sušeného masa. Chutí připomíná zvěřinu, takže věříme, že zachutná i těm nejnáročnějším zákazníkům.

Frame 12

Složení

Klokaní maso, směs koření, sůl, jablečný ocet.

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Nutriční hodnoty

Jedno 40 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa. 

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1317/315
Tuk 0,67 g
Nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 60 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Klokaní
Příchuť: Originál
Gramáž: 40 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
H Avatar autora | 16.6.2021
Na tenhle kousek jsem byl fakt hodně zvědavej. A je to naprosto delikátní pecka! Hoši, to se vám povedlo toto.
5
R Avatar autora | 15.6.2021
Top

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.