Jelení Originál 30g

99 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Tentokrát jsme v naší originální směsi afrického koření vykoupali jelena. Přesně tak jak jste to chtěli. Žádné vepřové, krůtí nebo kuřecí maso, kterého jsou plné obchody. Chtěli jste zvěřinu, tak ji tady máte. Je to prémiovka, která nám v shopu chyběla...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejdřív jste si to odhlasovali jako limitovanou edici, kterou jsme vyprodali dřív, než jelen krmelec vyžere. Pak jste vykoupili všechny naše zásoby jelenů, které jsme dovezli ze Švédska. Takže co asi tak mohlo následovat? Usušili jsme vlastní zvěřinu a zařadili ji do stálé nabídky. S naším kořením, podle našeho postupu a tak, jak to máte rádi. Je to trochu nákladnější záležitost, ale za kvalitu se platí - a tohle je fakt prémiovka.

KVALITA MASA JE TO HLAVNÍ

Používáme výhradně jelení zadní kýtu, která má velmi jemnou a křehkou texturu. Toto maso je velmi libové a téměř bez tuků a žil. Na výrobu 30 gramů našeho sušeného jeleního masa ho spotřebujeme až 120 gramů. 

SLOŽENÍ

Jelení maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření. Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

71743458_2272955409500765_5194842573205667840_o

Doplňkové parametry

Kategorie: Jelení maso
Typ sušeného masa: Maso Here
Druh masa: Jelení
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.