Maso Here - Jelení Biltong Originál 30g
Související produkty
Detailní popis produktu
Nejdřív jste si to odhlasovali jako limitovanou edici, kterou jsme vyprodali dřív, než jelen krmelec vyžere. Pak jste vykoupili všechny naše zásoby jelenů, které jsme dovezli ze Švédska. Takže co asi tak mohlo následovat? Usušili jsme vlastní zvěřinu a zařadili ji do stálé nabídky. S naším kořením, podle našeho postupu a tak, jak to máte rádi. Je to trochu nákladnější záležitost, ale za kvalitu se platí - a tohle je fakt prémiovka.
KVALITA MASA JE TO HLAVNÍ
Používáme výhradně jelení zadní kýtu, která má velmi jemnou a křehkou texturu. Toto maso je velmi libové a téměř bez tuků a žil. Na výrobu 30 gramů našeho sušeného jeleního masa ho spotřebujeme až 120 gramů.
Složení
jelení maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu
Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty ve 100g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1693/406 |
Tuk | 6 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 70 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.048 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Jelení |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 30 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.