Kořenicí základ na biltong
Kód: P084 P125 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí sušení |
---|---|
Značka: | Maso HERE |
Recept na biltong s kampotským pepřem
4,9
10 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
Výborné
5
5
5
5
nic
5
Koření na domácí sušení splnilo naše očekávání. Je to opravdu jednoduché, jen jsme jej přidali k masu a již nebylo třeba ničím dochucovat, nebo přidávat sůl, prostě super. Já nejsem zastáncem koriandru, ale i tak mi směs chutnala a doma vyrobené sušené maso jsme zblajzli “vcukuletu”.
5
dostupnost zboží
4
P
Dávkování
Petr
Kolik grmů koření potřebuju na 3 kila masa?
Odpovědět
Odpovědět
JP
Dávkování
Jakub Plas
Na 1 kilo 20-25 gramů. Přidali jsme tuto informaci i do popisku produktu. Diky za upozorneni.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.