Sada na domácí sušení - Biltong

1 199 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
14.4.2021

Podporujeme domácí sušení masa! Všechno, co potřebuješ k přípravě afrického hovězího biltongu, najdeš v této sadě. Speciální mix koření, jablečný ocet, potřebné příchutě a náš vlastní recept, který šlechtíme již od roku 2011. 

To všechno v krabici, kde najdeš i naši speciální zástěru, kterou nikde jinde nekoupíš.

Detailní informace

Detailní popis produktu

All in one pack. DIY box. Sada na domácí sušení. Říkej tomu jak chceš, pravdou ale je, že stačí koupit maso a pustit se do práce. 

Náš vlastní recept 

I když o sušení masa nemáš ani ponětí, náš recept tě provede celým procesem od A až do Z. Řekneme ti kolik čeho koupit, jak krájet maso a jak ho následně sušit.

DIY-box-biltong DIY-box-biltong2

Koření a ocet jako základ

Každý biltong se marinuje v octu a směsi základního koření. Aby tvoje výsledné dílo bez chyby, namíchali jsme pro tebe základní směs dopředu. Tuto kombinaci soli, pepře, česneku a koriandru používáme již od roku 2011.

Vyber si příchuť

Pokud je pro tebe základní varianta málo, tak máme řešení. Dodej svému masu příchuť dle nálady. Dáme ti na výběr ze čtyř různých variant. Je pouze na tobě, pro kterou se rozhodneš. A pokud seš opravdový fajnšmekr, tak je klidně kombinuj.

koreni-maso-here

Vypadej u toho dobře

Vyslyšeli jsme žádosti našich zákazníků a přinášíme stylovej merch do kuchyně. Naše zástěra rozhodně nezanikne. Nápis říká vše! 

zastera

Obsah sady

  • Jablečný ocet 500 ml
  • Základní koření 100 g
  • Příchuť - Chilli 35 g
  • Příchuť - Česnek 35 g
  • Příchuť - Hořčice 35 g
  • Příchuť - Piri Piri 35 g
  • Maso Here - Biltong 40 g
  • Recept na přípravu
  • Zástěra Maso Here "Shut up and eat my biltong"

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.