Sada na domácí sušení - Biltong
Kód: S116Související produkty
Detailní popis produktu
All in one pack. DIY box. Sada na domácí sušení. Nazvi to, jak chceš, pravdou ale je, že stačí koupit maso a pustit se do práce.
NÁŠ VLASTNÍ RECEPT
Pokud o sušení masa nic nevíš, nevadí. Náš recept tě celým procesem provede od A do Z. Řekneme ti, kolik a čeho koupit, jak maso nakrájet a jak ho následně usušit.
Koření a ocet jako základ
Biltong se musí namarinovat v jablečním octu a směsi základního koření. Aby bylo tvoje výsledné délo bez chyby, namíchali jsme pro tebe základní směs koření dopředu. Tuto kombinaci soli, pepře, česneku a korinadru používáme už od roku 2011.
Vyber si příchuť
Pokud je pro tebe základní varianta málo, tak pro tebe máme řešení. Díky čtyřem různým příchutím můžeš dát svému biltongu jedinečnou chuť. Jakou zvolíš, je jen na tobě. A pokud jsi opravdový fajnšmekr, tak je můžeš klidně kombinovat.
Vypadej při tom stylově
Vyslyšeli jsme žádosti naších zákazníků a přinášíme stylový merch do kuchyně. Naše zástěra rozhodně nezanikne. Nápis hovoří za všechno!
OBSAH SADY
- Jablečný ocet 500 ml
- Základní koření 100 g
- Příchuť - Chilli 35 g
- Příchuť - Česnek 35 g
- Příchuť - Hořčice 35 g
- Příchuť - Piri Piri 35 g
- Maso Here - Biltong 40 g
- Recept na přípravu
- Zástěra Maso Here "Shut up and eat my biltong"
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí sušení |
---|---|
Hmotnost: | 1.661 kg |
Sada: | DIY box |
Skvělá volba pro někoho kdo si chce vyzkoušet sušit maso tímto způsobem. Sada obsahuje vše potřebné a návod je skvěle zpracovaný.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.