Sada na domácí sušení - Jerky

1 199 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Udělej si vlastní jerky v pohodlí domova. Všechno, co potřebuješ na přípravu tradičního hovězího jerky, najdeš v téhle sadě. Speciální mix koření, sójová omáčka, čtyři příchutě a recept. A abys u toho všeho dobře vypadal, tak jsme ti do této sady hodili unikátní zástěru spolu s pytlíkem našeho jerky pro inspiraci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chceš si doma usušit svoje jerky a nevíš, jak na to? Tak tahle sada je pro tebe ušitá jako na míru. Neboj, není to žádná věda. Rádi ti se vším pomůžeme. Postup a všechny důležité informace najdeš v receptu, který je součástí sady. Teď už jen stačí koupit si kus dobrého masa a můžeš začít.

 

Náš vlastní recept

Pokud nemáš ponětí, jak si usušit svoje jerky, tak nesmutni. Součástí téhle sady je i náš recept, který ti pomůže s přípravou od A až po Z. Dozvíš se, jaký maso koupit, jak ideálně nakrájet maso a jak a v čem sušit.

Koření a sojovka jako základ

Téměř každé jerky se marinuje v sójové omáčce a koření. Sojovka v téhle sadě patří k těm kvalitnějším a je perfektní na přípravu jerky. Kořenící základ na jerky jsme vyladili do posledního detailu. Kombinace bylinek z tvého jerky udělá delikatesu.

216A8250-min

Vyber si příchuť

Součástí sady jsou i 4 základní příchutě, díky kterým si můžeš jerky libovolně dochutit. Pokud máš rád pálivé maso, tak rozhodně šáhni po Chilli nebo Piri-Piri. Pokud jsi spíš zastánce tradičních chutí, tak využiješ Česnek nebo Hořčici.

216A8452-min

Vypadej u toho dobře

Abys u přípravy jerky vypadal stylově, tak jsme ti do sady přibalili zástěru s nápisem "Shut up and eat my jerky". Nápis mluví za vše.

216A8428-min

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Hmotnost: 1.7 kg
Typ sušeného masa: Jerky
Sada: DIY box

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení