Sada na domácí sušení - Jerky

Kód: S119
1 199 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Udělej si vlastní jerky v pohodlí domova. Všechno, co potřebuješ na přípravu tradičního hovězího jerky, najdeš v téhle sadě. Speciální mix koření, sójová omáčka, čtyři příchutě a recept. A abys u toho všeho dobře vypadal, tak jsme ti do této sady hodili unikátní zástěru spolu s pytlíkem našeho jerky pro inspiraci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chceš si doma usušit svoje jerky a nevíš, jak na to? Tak tahle sada je pro tebe ušitá jako na míru. Neboj, není to žádná věda. Rádi ti se vším pomůžeme. Postup a všechny důležité informace najdeš v receptu, který je součástí sady. Teď už jen stačí koupit si kus dobrého masa a můžeš začít.

 

Náš vlastní recept

Pokud nemáš ponětí, jak si usušit svoje jerky, tak nesmutni. Součástí téhle sady je i náš recept, který ti pomůže s přípravou od A až po Z. Dozvíš se, jaký maso koupit, jak ideálně nakrájet maso a jak a v čem sušit.

Koření a sojovka jako základ

Téměř každé jerky se marinuje v sójové omáčce a koření. Sojovka v téhle sadě patří k těm kvalitnějším a je perfektní na přípravu jerky. Kořenící základ na jerky jsme vyladili do posledního detailu. Kombinace bylinek z tvého jerky udělá delikatesu.

216A8250-min

Vyber si příchuť

Součástí sady jsou i 4 základní příchutě, díky kterým si můžeš jerky libovolně dochutit. Pokud máš rád pálivé maso, tak rozhodně šáhni po Chilli nebo Piri-Piri. Pokud jsi spíš zastánce tradičních chutí, tak využiješ Česnek nebo Hořčici.

216A8452-min

Vypadej u toho dobře

Abys u přípravy jerky vypadal stylově, tak jsme ti do sady přibalili zástěru s nápisem "Shut up and eat my jerky". Nápis mluví za vše.

216A8428-min

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Hmotnost: 1.7 kg
Typ sušeného masa: Jerky
Sada: DIY box
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
B Avatar autora | 19.1.2023
Super "starter pack" pro začínající masožrouty :) Vyzkoušeli jsme mnoho kombinací a luxus.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz