Sada na domácí sušení - Jerky
Kód: S119Související produkty
Detailní popis produktu
Chceš si doma usušit svoje jerky a nevíš, jak na to? Tak tahle sada je pro tebe ušitá jako na míru. Neboj, není to žádná věda. Rádi ti se vším pomůžeme. Postup a všechny důležité informace najdeš v receptu, který je součástí sady. Teď už jen stačí koupit si kus dobrého masa a můžeš začít.
Náš vlastní recept
Pokud nemáš ponětí, jak si usušit svoje jerky, tak nesmutni. Součástí téhle sady je i náš recept, který ti pomůže s přípravou od A až po Z. Dozvíš se, jaký maso koupit, jak ideálně nakrájet maso a jak a v čem sušit.
Koření a sojovka jako základ
Téměř každé jerky se marinuje v sójové omáčce a koření. Sojovka v téhle sadě patří k těm kvalitnějším a je perfektní na přípravu jerky. Kořenící základ na jerky jsme vyladili do posledního detailu. Kombinace bylinek z tvého jerky udělá delikatesu.
Vyber si příchuť
Součástí sady jsou i 4 základní příchutě, díky kterým si můžeš jerky libovolně dochutit. Pokud máš rád pálivé maso, tak rozhodně šáhni po Chilli nebo Piri-Piri. Pokud jsi spíš zastánce tradičních chutí, tak využiješ Česnek nebo Hořčici.
Vypadej u toho dobře
Abys u přípravy jerky vypadal stylově, tak jsme ti do sady přibalili zástěru s nápisem "Shut up and eat my jerky". Nápis mluví za vše.
Obsah sady
- Kořenící přípravek na Jerky
- Sójová omáčka
- Příchuť Chilli 35g
- Příchuť Piri Piri 35g
- Příchuť Česnek 35g
- Příchuť Hořčice 35g
- Maso Here - Jerky
- Zástěra “Shut up and eat my jerky”
- Recept na přípravu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí sušení |
---|---|
Hmotnost: | 1.7 kg |
Typ sušeného masa: | Jerky |
Sada: | DIY box |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.