Přichází 6 druhů bio Jerky od SirLoin

Opět dorazily novinky! SirLoin je estonská značka, založená Lauri Bobrovskim v lednu 2014, která vyrábí masné výrobky v BIO kvalitě. Jejich cílem je nabídnout alternativní výběr ke konvenčním masným výrobkům se zaměřením na kvalitu a vysoké standardy. Prostě další, kdo bojuje proti nadvládě masokombinátů. A za to jim patří velká pochvala.

sirloin-clanek

SirLoin byla první společností, která vyráběla ekologické hovězí maso v Estonsku a možná i v Evropě. Ve spolupráci s exportními partnery se pak snaží představit tyto ekologické produkty i na jiných trzích. A proto nedalo moc práce domluvit zařazení jejich sušeného masa do naší nabídky.

Snaha o zdravý životní syl se zaměřením na organické potraviny tak jasně definuje identitu značky SirLoin. Jejím cílem je také podporovat podnikání ve venkovských oblastech a neustále přinášet na trh nové produkty.

Prostě další super brand, který přesně zapadá do našeho konceptu. Navíc v BIO kvalitě!

Výběr masa

Kvalita přísad je tou hlavní prioritou. Při výrobě produktů používá SirLoin pouze maso nejvyšší kvality a pečlivě vybrané koření. V naprosté většině případů v jejich výrobcích nenajdeš ani jedno éčko.  

Dobré životní podmínky zvířat jsou v ekologické živočišné výrobě zásadní. Organické hovězí maso pochází ze skotu, který se může volně pohybovat, užívat si slunce a čerstvého vzduchu a jíst organické krmivo bez GMO.

Studie ukázaly, že organické maso má lepší profil mastných kyselin ve srovnání s běžným masem díky vyššímu obsahu n-3 mastných kyselin a nižšímu obsahu nasycených mastných kyselin.

 
 

Bio koření

Bio koření a byliny, které se používá na výrobu jerky SirLoin je pěstováno v souladu s pravidly ekologického zemědělství. Na rozdíl od běžné výroby se nepoužívajípro ničení plevelů, škůdců a chorob syntetické pesticidy a proto jsou tyto produkty úplně čisté.

 

med-jalovec-beef-jerky

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz