Blog , Strana 11

Vyhlašujeme Národní den sušeného masa

  Tak jsme se zase jednou podívali za hranice. Do zemí, kde je sušené maso oblíbené jako ...

Nikdy není pozdě začít cestovat jen s batohem

  Nikdy asi nebylo cestování snadnější a dostupnější. Internet je plný příběhů lidí, kteří se v...

Chci aby se u mě v baru lidi cejtili jako doma v obýváku

  Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze n...

Jak golfový caddie zaplavil PGA tour sušeným masem

  Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvod...

Naše cesta na jih Afriky

  Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dos...

Jaký je rozdíl mezi jerky a biltongem?

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní ...

Naučit se v Africe sušit maso nebyl původní plán

Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké u...

Z jakého hovězího masa děláme náš biltong?

  Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten busines...

Kdy jíst sušené maso

Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků n...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz