Blog , Strana 11

Výpis článků

Vyhlašujeme Národní den sušeného masa

  Tak jsme se zase jednou podívali za hranice. Do zemí, kde je sušené maso oblíbené jako ...

Nikdy není pozdě začít cestovat jen s batohem

  Nikdy asi nebylo cestování snadnější a dostupnější. Internet je plný příběhů lidí, kteří se v...

Chci aby se u mě v baru lidi cejtili jako doma v obýváku

  Jsme rádi, že naše maso se prodává na místech, která mají duši. V Kamenické ulici v Praze n...

Jak golfový caddie zaplavil PGA tour sušeným masem

  Víte, co jedí profesionální golfisté během hry? Sušené maso přeci. Ztráta koncentrace z důvod...

Naše cesta na jih Afriky

  Proč suším maso? Kde jsem se to naučil? Čtěte dál. Během studia na vysoké škole jsem se dos...

Jaký je rozdíl mezi jerky a biltongem?

V zásadě se sušené maso může rozdělit na dva základní typy – jerky, které pochází z oblasti Severní ...

Naučit se v Africe sušit maso nebyl původní plán

Všechno začalo v roce 2010. Ondra byl tou dobou student fakulty informatiky a managementu hradecké u...

Z jakého hovězího masa děláme náš biltong?

  Ptá se nás na to skoro každý druhý zákazník. A my to chápeme. Vždyť je celý ten busines...

Kdy jíst sušené maso

Několik situací, kdy přijde vhod Rozhodně si nepleťte sušené maso s chuťovkou typu slaných oříšků n...

Ovládací prvky výpisu

109 položek celkem
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz