Runder je holandská firma založená dvěma kamarády, které očarovala africká příprava sušeného masa. D...
Blog , Strana 3
Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...
Neustále hledáme nové produkty po celé Evropě. Teď se nám ovšem nahromadilo tolik druhů v našem praž...
Tekutý kouř není žádná novinka. V gastronomii se používá již od 50. let pro zvýraznění chuti po...
Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...
Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...
O další rozšíření naší nabídky se postarají pánové z firmy Usušil & syn. Jejich tři varianty suš...
Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...
Sušené hovězí maso ve stylu beef jerky, nebo jako tradiční biltong už je klasika. Ale rozhodně není ...
Máme tady další podcast Maso Here Live, do kterého si Jakub pozval našeho kamaráda Zdendu, který s n...