Blog , Strana 3

Příbeh Runder Biltong - Jak se na svět dostal jeden z nejjemnějších biltongů v Evropě

Runder je holandská firma založená dvěma kamarády, které očarovala africká příprava sušeného masa. D...

Jak se dělá basturma

Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...

Velká ochutnávka sušeného masa z Finska, Itálie, Holandska a Anglie

Neustále hledáme nové produkty po celé Evropě. Teď se nám ovšem nahromadilo tolik druhů v našem praž...

Tekutý kouř. Co to je a jak ho používat?

Tekutý kouř není žádná novinka. V gastronomii se používá již od 50. let pro zvýraznění chuti po...

Na kolik stupňů a jak dlouho sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...

Recept na hovězí jerky marinované v kořenící směsi Maso Here

Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...

Novinka: Jerky od Usušil & syn přináší do nabídky zajímavé kombinace

O další rozšíření naší nabídky se postarají pánové z firmy Usušil & syn. Jejich tři varianty suš...

Recept na sušené hovězí maso naložené v soli a sušené ve visu v gáze

Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...

Sušené maso nemusí být jenom z hovězího: Co všechno se dá koupit na Internetu

Sušené hovězí maso ve stylu beef jerky, nebo jako tradiční biltong už je klasika. Ale rozhodně není ...

Zdeněk Bláha: Mysleli jsme si, že během chvíle budeme prodávat maso po paletách

Máme tady další podcast Maso Here Live, do kterého si Jakub pozval našeho kamaráda Zdendu, který s n...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz