Blog , Strana 3

Výpis článků

Příbeh Runder Biltong - Jak se na svět dostal jeden z nejjemnějších biltongů v Evropě

Runder je holandská firma založená dvěma kamarády, které očarovala africká příprava sušeného masa. D...

Velká ochutnávka sušeného masa z Finska, Itálie, Holandska a Anglie

Neustále hledáme nové produkty po celé Evropě. Teď se nám ovšem nahromadilo tolik druhů v našem praž...

Tekutý kouř. Co to je a jak ho používat?

Tekutý kouř není žádná novinka. V gastronomii se používá již od 50. let pro zvýraznění chuti po...

Na kolik stupňů a jak dlouho sušit jerky a biltong

Naše odpoveď na nejčastější otázku všech zájemců o domácí sušení. Jerky nebo biltong, odpoveď máme p...

Recept na hovězí jerky marinované v kořenící směsi Maso Here

Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...

Novinka: Jerky od Usušil & syn přináší do nabídky zajímavé kombinace

O další rozšíření naší nabídky se postarají pánové z firmy Usušil & syn. Jejich tři varianty suš...

Sušené maso nemusí být jenom z hovězího: Co všechno se dá koupit na Internetu

Sušené hovězí maso ve stylu beef jerky, nebo jako tradiční biltong už je klasika. Ale rozhodně není ...

Zdeněk Bláha: Mysleli jsme si, že během chvíle budeme prodávat maso po paletách

Máme tady další podcast Maso Here Live, do kterého si Jakub pozval našeho kamaráda Zdendu, který s n...

Náš tip na klidný večer: Kniha, sušené maso a dobré pití

Nejenom sušeným masem živ je člověk. Občas je potřeba dopřát si taky nějakou potravu pro duši a násl...

Jerky pro vegetariány? Ochutnali jsme jerky, kde není po mase ani stopa

Pod pojmem jerky si snad nikdo nepředstaví nic, co by neobsahovalo maso. Nicméně výjimka povtrzuje p...

Ovládací prvky výpisu

109 položek celkem
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz