Mark ze západního Irska a Angličan Phil žijí v Praze už deset let. Před pár lety přišli na trh s pro...
Blog , Strana 7
Sušit maso jsme se naučili v Africe. A tam jsme rozhodně žádnou sušičku neměli. Museli jsme si vysta...
Vy jste se ptali, my odpovídáme. A pokud budete zvědaví i nadále, tak z toho klidně uděláme tradici....
Chtěli jste to, psali jste si o to, máte to mít – první a zatím jediné předplatné na sušené maso v Č...
Kromě geniální whisky najdeme v Irsku ještě jednu věc, po které bychom se mohli utlouct. Tušíš správ...
Jasně, sušený maso je sušený maso. To ale neznamená, že k němu nenajdeš spoustu zajímavostí, bizarno...
Už jsme tu měli zajímavosti o mase obecně. Ale taková krůta, to je fakt zajímavej kus ptáka. Když js...
Posledně to byla pecka! Takže proč si to nezopakovat. V sobotu 4. května zase vybalíme naše maso na ...
Není žádným tajemstvím, že sušené maso mezi golfisty na PGA Tour jede. Příběh caddyho, který si z to...
Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...