Blog , Strana 7

Rozhovor: Příběh Rustic Jerky

Mark ze západního Irska a Angličan Phil žijí v Praze už deset let. Před pár lety přišli na trh s pro...

Jak jsme sušili maso venku

Sušit maso jsme se naučili v Africe. A tam jsme rozhodně žádnou sušičku neměli. Museli jsme si vysta...

Otázky a odpovědi #1

Vy jste se ptali, my odpovídáme. A pokud budete zvědaví i nadále, tak z toho klidně uděláme tradici....

Předplatné je zpátky!

Chtěli jste to, psali jste si o to, máte to mít – první a zatím jediné předplatné na sušené maso v Č...

Novinka! Poctivej biltong z Irska

Kromě geniální whisky najdeme v Irsku ještě jednu věc, po které bychom se mohli utlouct. Tušíš správ...

Co ještě možná nevíš o sušeným masu

Jasně, sušený maso je sušený maso. To ale neznamená, že k němu nenajdeš spoustu zajímavostí, bizarno...

Zajímavosti o krůtách

Už jsme tu měli zajímavosti o mase obecně. Ale taková krůta, to je fakt zajímavej kus ptáka. Když js...

Opět vyrážíme mezi lidi

Posledně to byla pecka! Takže proč si to nezopakovat. V sobotu 4. května zase vybalíme naše maso na ...

Hodí se sušené maso na golf?

Není žádným tajemstvím, že sušené maso mezi golfisty na PGA Tour jede. Příběh caddyho, který si z to...

Co jsou to droëwors

Už prodáváme jerky i biltong. Teď je na čase přidat i další variantu sušeného masa - droëwors! ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz