Novinka! Poctivej biltong z Irska

Kromě geniální whisky najdeme v Irsku ještě jednu věc, po které bychom se mohli utlouct. Tušíš správně, je to sušené maso. A právě to z rodinné firmy Irish Biltong nás dostalo tak, že jsme ho okamžitě museli mít i na našem e-shopu. 

irish-biltong-company

Rodinný byznys, poctivé maso bez chemie a chuť, díky které nemáš nikdy dost a chce se ti otevírat balíček za balíčkem. Taky ti to něco připomíná? Když jsme poprvé narazili na tuhle značku, hned nám bylo jasný, že si budeme notovat. Ukázalo se, že kromě super masa má Irish Biltong taky dost zajímavý příběh. 

CTA - Irish Biltong - traditional

 

I když značka samotná vznikla teprve nedávno (v roce 2015), její zakladatelé - manželé Noreen a John Doylovi - mají v byznysu s masem už pěknou řádku zkušeností. Respektive celých 25 let praxe. Oba pochází z farmářské rodiny, takže u krav byli vždycky doslova jako doma. I díky tomu se jim zřejmě podařilo vybudovat hustou síť dodavatelů z lokálních farem, které slibují to nejšpičkovější hovězí pod irským sluncem.

Za svůj biltong se už po dvou letech od založení značky umístili v žebříčku kvality Irish Good Choice!, Quality Food Awards 2017. Pokud fandíš irskému rugby, možná ti bude povědomé i jméno jejich ambasadora: stal se jím David Kilcoyne z týmu Munster, který hraje i za nároďák. Za jeho svaly je mimo jiné zodpovědná právě solidní nálož irského proteinu z Irish Biltong!

 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz