Maso Here - Hovězí Biltong Originál krabice 15ks
Související produkty
Detailní popis produktu
Je ti jeden pytlík málo? Nestačí ti ani dva? Tak si kup celou krabici plnou našeho sušeného masa. V každé najdeš 15 balení o váze 40 gramů. Získáš tak lepší cenu a zásobu masa na delší dobu. Pokud by ti bylo i tohle málo, tak sáhni po našem Předplatném, tam je nulové poštovné, cena ještě lepší a tvoje sušené maso ti každý měsíc pošleme automaticky.
Složení
Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření. Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Krabice naplněná energií
Jestli pátráš po tom, co se v jedné krabici skutečně skrývá, tak si buď jistej, že jenom samé dobré věci. Nutriční hodnoty schované v jedné bedně vydají za několik pořádných obědů. Samozřejmostí je absence alergenů, cukru a éček.
Nutriční hodnoty ve 100g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1525/365 |
Tuk | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 63 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krabice 15 ks |
---|---|
Hmotnost: | 0.813 kg |
Typ sušeného masa: | Maso Here |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 40 g |
Země původu: | Česká republika |
Odpovědět
Skvělé maso! Velice chutné, poctivé a bez zbytečných přísad, které tam nemají co dělat. Mohu jen doporučit, lepší jsem nejedl.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.