Maso Here - Kančí Originál Biltong 50g
Související produkty
Detailní popis produktu
Na přípravu kančího biltongu jsme spolupracovali s firmou Baroque, která loví a zpracovává zvěřinu. Oni maso ulovili a zpracovali. My jsme maso nakrájeli, okořenili, namarinovali a usušili. Výsledek opravdu stojí za to. Nejen, že má maso skvělou zvěřinovou chuť, ale krásně se rozpadá na jazyku.

Ta nejlepší zvěřina
Kančí maso, které najdete v našem pytlíku, pochází z volné přírody. Je typické tím, že je velice lahodné a šťavnaté. Oproti vepřovému masu má výraznou chuť i vůni. Maso se díky své výborné struktuře krásně rozplývá na jazyku. Jeho chuť těžce k něčemu přirovnat, protože je opravdu specifická. Co se týče barvy masa, tak má nejblíže k hovězímu. Chuťově to je ale úplně jiná hitparáda.
baroque market
Baroque je rodinná firma z Východních Čech. Zaměřují se na zpracování zvěřiny, kterou vykupují přímo od tuzemských myslivců. Jejich poslání je přinášet výrobky s důrazem na kvalitu a zdraví. Suroviny z polí, lesů, sadů a sádek si pečlivě vybírají. Na jejich stránkách si můžete vybrat z široké nabídky kančího, jeleního, dančího nebo srnčího masa.
Vybrat si můžete plec, kýtu, hřbet nebo svíčkovou. Mimo to ale nabízejí i skleničky s kančím sádlem nebo paštikou. Na jejich webu najdete i domácí chlebíčky nebo různé omáčky. Výběr mají opravdu široký a každý milovník zvěřiny si u nich určitě přijde na své. Navíc provozují ještě síť restaurací a kaváren, kde můžete ochutnat nejen zvěřinové speciality.

Složení
kančí hřbet jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1533/453 |
Tuk | 12 g |
Nasycené mastné kyseliny | 6 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 69 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.075 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Kančí |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 50 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.