Maso Here - Kančí Originál Biltong 50g

149 Kč / ks
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Lovecká sezóna skončila a my jsme ti spolu s firmou Baroque ulovili kance. Přidali jsme na něj naši jedinečnou směs koření, usušili ho a na světě je kančí biltong. Skvělá chuť zvěřiny ti připomene, že i v Čechách najdeš kvalitní kus masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na přípravu kančího biltongu jsme spolupracovali s firmou Baroque, která loví a zpracovává zvěřinu. Oni maso ulovili a zpracovali. My jsme maso nakrájeli, okořenili, namarinovali a usušili. Výsledek opravdu stojí za to. Nejen, že má maso skvělou zvěřinovou chuť, ale krásně se rozpadá na jazyku.

Ta nejlepší zvěřina

Kančí maso, které najdete v našem pytlíku, pochází z volné přírody. Je typické tím, že je velice lahodné a šťavnaté. Oproti vepřovému masu má výraznou chuť i vůni. Maso se díky své výborné struktuře krásně rozplývá na jazyku. Jeho chuť těžce k něčemu přirovnat, protože je opravdu specifická. Co se týče barvy masa, tak má nejblíže k hovězímu. Chuťově to je ale úplně jiná hitparáda. 

vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček

baroque market

Baroque je rodinná firma z Východních Čech. Zaměřují se na zpracování zvěřiny, kterou vykupují přímo od tuzemských myslivců. Jejich poslání je přinášet výrobky s důrazem na kvalitu a zdraví. Suroviny z polí, lesů, sadů a sádek si pečlivě vybírají. Na jejich stránkách si můžete vybrat z široké nabídky kančího, jeleního, dančího nebo srnčího masa.

Vybrat si můžete plec, kýtu, hřbet nebo svíčkovou. Mimo to ale nabízejí i skleničky s kančím sádlem nebo paštikou. Na jejich webu najdete i domácí chlebíčky nebo různé omáčky. Výběr mají opravdu široký a každý milovník zvěřiny si u nich určitě přijde na své. Navíc provozují ještě síť restaurací a kaváren, kde můžete ochutnat nejen zvěřinové speciality.

Složení

kančí hřbet jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

DIY

Chceš si usušit tohle maso doma?

Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.

Chci sušit doma

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1533/453
Tuk 12 g
Nasycené mastné kyseliny 6 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 69 g
Sůl 2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.075 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Kančí
Příchuť: Originál
Gramáž: 50 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz