Maso Here - Hovězí Biltong Česnek
Související produkty
Detailní popis produktu
Tohle je maso, které jsme usušili na vaše přání. V hlasování na Facebooku byl česnek jasným vítězem. A tentokrát jsme maso usušili jako pravý africký biltong. Bez kompromisů a bez úprav. Prostě tak, jak to má být.
Složení
hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř sůl česnek 1,2%
Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.
Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty ve 100g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1525/365 |
Tuk | 4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | < 1 g |
Cukr | 0 g |
Bílkoviny | 63 g |
Sůl | 2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Česnek |
Gramáž: | 40 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
MAso Here: Hovězí biltong s česnekem
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
celkem drahé
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.