Hovězí Biltong - Česnek 50g

Novinka Tip
129 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Náš první opravdový africký biltong. Vcelku sušený a ručně nasekaný až těsně před vložením do obalu. Tentokrát s česnekovou příchutí, kterou jste si vybrali v internetovém hlasování přímo vy - masožravci.

Usušili jsme jen 500 kusů, takže kdo dřív příjde, ten dřív mele!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tohle je maso, které jsme usušili na vaše přání. V hlasování na Facebooku byl česnek jasným vítězem. A tentokrát jsme maso usušili jako pravý africký biltong. Bez kompromisů a bez úprav. Prostě tak, jak to má být. 

edice-na-prani

Složení

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, česnek

Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

Nutriční hodnoty ve 100g

Jedno 50 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno z 200 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Energ. hodnota: 1525 kj (365 kcal)
Bílkoviny: 63 g
Tuky: 4 g
Nasycené mastné kyseliny: 2 g
Sacharidy: < 1 g
Cukry: 0 g
Sůl: 2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Hovězí maso
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Česnek
Gramáž: 50g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.