Nůž řeznický špalkový

349 Kč / ks
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
24.6.2021

Alfa a omega každého domácího výrobce sušeného masa. Kvalitní nůž z nerezové oceli, který nesmí chybět v kuchyni žádnému masožravci. Perfektní parťák na krájení větších kusů masa, ale i malých šlach a pojiv.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože z řady PROFI LINE jsou navrženy a testovány i pro náročné nasazení v potravinářském průmyslu a splňují dnešní vysoké hygienické požadavky. Jsou tedy vhodné pro profesionály, ale uplatnění najdou i v kuchyních běžných domácností. Jejich čepele jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli N6MoV s přísadou molybdenu a vanadu, což prodlužuje životnost ostří a umožňuje dosažení vyšší tvrdosti. Moderní ergonomické rukojeti snižují namáhavost práce, při zachování maximální bezpečnosti. Nože je možné mýt v myčce na nádobí. Tyto nože používáme už několik let a nemůžeme si je vynachválit. Perfektní poměr cena/výkon.

Parametry

Délka čepele: 175 mm
Celková délka: 315 mm
Hmotnost: 120 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.