Maso Here - Sójová omáčka 500ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Pokud investuješ hodně do kvalitního masa a dalších ingrediencí, které používáš na domácí sušení, tak nelze opomenout kvalitní sójovku.
Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek. Má jemnou a vyváženou chuť a vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní.
Aby výhod nebylo málo, tak naše sójovka je proti běžným variantám navíc bez lepku.
Složení
pitná voda, sójové boby, jedlá sůl, kvasný ocet
Alergeny
sója
Nutriční hodnoty
Počítáno na 100 ml výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 325/77 |
Tuky | 0 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 3,2 g |
Cukr | 1,6 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 16,9 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření, octy a marinády na sušené maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.612 kg |
Další: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.