Maso Here - Sójová omáčka 500ml

149 Kč / ks
Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
24.6.2021

Přinášíme ti parádní sójovku na výrobu tvých vlastních jerky. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Navíc je bez lepku!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud investuješ hodně do kvalitního masa a dalších ingrediencí, které používáš na domácí sušení, tak nelze opomenout kvalitní sójovku. 

Fermentace probíhá pomalu a trvá několik měsíců. Díky čistě přírodní fermentaci obsahuje omáčka kolem 150 až 250 senzoricky aktivních chuťových složek. Má jemnou a vyváženou chuť a vyznačuje se světlehnědou barvou a zemitou vůní. 

Aby výhod nebylo málo, tak naše sójovka je proti běžným variantám navíc bez lepku.

Složení

pitná voda, sójové boby, jedlá sůl, kvasný ocet

Alergeny

sója

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 ml výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 325/77
Tuky 0 g
Nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,2 g
Cukr 1,6 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 16,9 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření, octy a marinády na sušené maso
Další: Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.