Sójová omáčka 500ml

Kód: P149
149 Kč / ks 0,30 Kč / 1 ml
Skladem (>10 ks)

Tahle sójová omáčka - rozuměj sojovka, se dá popsat jako velice dobrá, chuťově lahodná, má méně soli a výraznější chuť. Alespoň tak ji hodnotí naši zákazníci, jak se můžeš přesvědčit v recenzích na Heurece nebo se přesvědč rovnou na vlastní chuťové pohárky. My ji hodnotíme jako kvalitku za super cenu.❤️

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Tahle sójová omáčka - rozuměj sojovka, se dá popsat jako velice dobrá, chuťově lahodná, má méně soli a výraznější chuť. Alespoň tak ji hodnotí naši zákazníci, jak se můžeš přesvědčit v recenzích na Heurece nebo se přesvědč rovnou na vlastní chuťové pohárky. 

Složení a dávkování

Na 1 kilo masa použij 80 ml sójové omáčky. (Pokud jdeš sušit jerky, nezapomeň také na kořenicí základ a worcester omáčku..)

pitná voda sójové boby pšenice jedlá sůl kvasný ocet

Domácí jerky krok za krokem

Pro jistotu ti i tady přinášíme podrobný popis toho, co a jak musíš během sušení udělat, abys dospěl do cíle. My jsme samozřejmě ochotni pomoci v každém kroku. Taky mužeš mrknout na náš Youtube kanál, kde se všem postpům věnujeme ještě více podrobněji.

Krok 1: Krájení+

Očisti a opracuj maso. Všechny šlachy a pojiva (prostě to bílé) musí pryč. Maso rozkrájej na malé, tenké kousky.

Krok 2: Kořenění+

A v tomto kroku přichází na scénu náš Základ. Maso se musí vždy před marinováním okořenit. Právě tady použij naší Základní kořenící směs. Na 1 kilo masa použij 20 gramů koření a dobře ho promíchej s masem ve velké míse.

Krok 3: Marinování+

Okořeněné maso dej do dózy, kde ho prolij naší Sójovou omáčkou nebo Worcestrovou omáčkou. Zavři dózu a nech maso alespoň 12 hodin marinovat. Pro lepší promíchání můžeš dózu po pár hodinách obratit vzhůru nohama, aby maso bylo rovnoměrně naložené. Ještě doporučujeme přidat Jablečný ocet, je skvělý konzervant a povoluje vlákna masa, aby nebylo po usušení tak tvrdé.

Krok 4: Ochucení+

Vyndej namarinované maso z dózy, nech okapat marinádu a dej ho do mísy. Pokud nechceš maso s příchutí, tento krok klidně přeskoč. V opačném případě sáhni po naší Chilli nebo Hořčičné příchuti a na 1 kilogram syrového masa použij 6 - 8 gramů směsi. Můžeš ale samozřejmě zvolit vlastní poměr. Koření pak rovnoměrně promíchej s masem a začni ládovat sušičky.

Krok 5: Sušení+

Pokud používáš sušičku na ovoce, tak rozprostři maso po platech a dohlédni na to, aby se maso nedotýkalo. Pokud maso sušíš v troubě, dej pod něj ovšem plech, který zachytí odkapávající marinádu. Pokud máš sušičku se špatnou cirkulací vzduchu, klidně po několika hodinách plata přeskládej, aby došlo k rovnoměrnému sušení.

Maso doporučujeme sušit ze začátku na max (cca 70°C) a po 1-2 hodinách stáhnout teplotu na 50°C. Chceme ho vysušit, nikoliv upéct. Pokud máš radši maso vláčnější, můžeš ho vyndat už po pár hodinách. Malý TIP jak poznat že už se maso přesušuje: Začnou se kroutit okraje. Po usušení dej maso na vzduch a nech ho ještě pár hodin uležet.

Krok 6: Balení+

Pokud sušíš větší objemy masa, které neplánuješ sníst během pár dní, tak je tento krok velmi zásadním pro správné uchování tvého výtvoru. Ideální je maso zavakuovat, protože cílem je zamezit přístupu vzduchu. Pokud nemáš takovou možnost, tak nejlepším řešením je klasický doypack s absorbérem kyslíku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Hmotnost: 0.612 kg
Objem: 500 ml
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 8.9.2023
+ vynikající chuť sójové omáčky.

5
Avatar autora | 21.9.2022
+ prostě skvělé

5
Avatar autora | 3.2.2022
produkt mi byl doporučen a ,,OK,,
5
Avatar autora | 1.2.2022
velice dobrá sojovka
5
Avatar autora | 17.5.2021
+ s porovnáním s vitanou nebo soj. máčkami od vietnamcu, má toto méně soli, lepší výraznější chuť. V jerky je sojovka základ a tato u mě zatím výhrává.

5
Avatar autora | 26.4.2021
Sojovka je chuťově lahodná a hodně mě překvapila.Vřele doporučuji....
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora složeni 8.1.2023 12:45
Dobrý den bylo by super kdyby tu bylo i složení a zda obsahuje dochucovadla tipů E62x.
Odpovědět

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz