Maso Here - Biltong Starter Pack

357 Kč –13 %
starter pack min
357 Kč –13 % 309 Kč / ks
Skladem (>10 ks)

Masožravci se konečně dočkali. Vydali jsme Starter Pack našich Originálů, abys mohl otestovat všechny tři naše základní varianty a nezdržoval se jejich postupným přidáváním do košíku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího.

Teď máš možnost ochutnat náš Originál hned ve třech variantách.

Co najdeš v balení

1x Maso Here - Hovězí Originál 40g
1x Maso Here - Jelení Originál 30g
1x Maso Here - Carolina Reaper Biltong 40g

Nutriční hodnoty ve 100g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.192 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Jelení, Hovězí
Příchuť: Originál
Gramáž: 40 g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 27.5.2021
Přišel jsem na masohere s chutí vyzkoušet nějaký nový druh sušeného masa (biltong) a vůbec jsem nebyl zklamán. Videa na youtube masohere a vysvětlení o daném produktu bylo užásné.
5
Avatar autora | 15.4.2021
+ dobrý maso
+ skvělá cena
+ český produkt
- některé jiná masa (svarog) mě dostala chutí víc

4
MB Avatar autora | 12.4.2020
Velice chutné jelení a hovězí maso, krůtí mě osobně moc nezaujalo, jinak doporučuji! :3 :))
5
AD Avatar autora | 8.11.2019
Naprosto uzasne!

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení