Maso Here - Biltong Starter Pack

297 Kč –4 %
biltong starter pack
297 Kč –4 % 285 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
20.10.2021

Masožravci se konečně dočkali. Vydali jsme Starter Pack našich Originálů, abys mohl otestovat všechny tři naše základní varianty a nezdržoval se jejich postupným přidáváním do košíku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího.

Teď máš možnost ochutnat náš Originál hned ve třech variantách.

Co najdeš v balení

1x Maso Here - Hovězí Originál 40g
1x Maso Here - Jelení Originál 30g
1x Maso Here - Carolina Reaper Biltong 40g

Nutriční hodnoty ve 100g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Hmotnost: 0.192 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Jelení, Hovězí
Příchuť: Originál
Gramáž: 40 g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 27.5.2021
Přišel jsem na masohere s chutí vyzkoušet nějaký nový druh sušeného masa (biltong) a vůbec jsem nebyl zklamán. Videa na youtube masohere a vysvětlení o daném produktu bylo užásné.
5
Avatar autora | 15.4.2021
+ dobrý maso
+ skvělá cena
+ český produkt
- některé jiná masa (svarog) mě dostala chutí víc

4
MB Avatar autora | 12.4.2020
Velice chutné jelení a hovězí maso, krůtí mě osobně moc nezaujalo, jinak doporučuji! :3 :))
5
AD Avatar autora | 8.11.2019
Naprosto uzasne!

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.