Carolina Reaper Biltong
Kód: P013 P180 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Chilli |
Gramáž: | 40 g |
Pálivost: | Extrémně pálivé |
Země původu: | Česká republika |
4,8
18 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
1
5
Bohužel to není tak pálivé,jak prodejce inzeruje. Což je škoda
5
L
Lukáš M.
Myslel jsem si, ze pálivé zvládám v pohodě. No, mýlil jsem se! Kvalitně zpracované maso, které opravdu pálí. Ale po odeznění mate chuť na další kousek.
5
LR
Lukáš Rott
Moc dobré maso, není tak agresivní jak jsem čekal, je příjemně pálivé, pálivá chuť spíše déle drží než že by byla nesnesitelně agresivní. Fakt moc příjemné překvapení.
5
RK
Romana Kroupová
Po chvilce jde cítit chilli, TOPka! :)
5
5
5
TOP maso, pálivost na maximum.
5
5
Návykové :)
5
Výhodné balení za dobrou cenu
5
E
Eugen
Super, človek sa aj trocha zapotí ????
5
PK
Petr Král
super chuť
5
5
Maso se na jazyku přímo rozplýval jen jedna nevýhoda maso je v malém množství ale mě by i kilo asi nestačilo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.