Hledáš něco, co bude hotový za 20 minut, ale bude to chutnat, jako bys nad tím stál dvě hodiny? Pak ...
Recepty
Existuje obrovské množství druhů sušených mas a každé má svá specifika. Některá se hodí pouze jako snack, jiná ovšem můžeš klidně použít i na vaření. My ti přinášíme postupně recepty, které máme sami vyzkoušené.
Někdy prostě nestačí "jen" drink. Chce to skvělý drink. Chce to old fashioned postavený na nakouřené...
Princip vaření v pomalém hrnci má kořeny v tradici přípravy pokrmů pomocí nízké teploty a dlouhé dob...
Už jste někdy cítili vůni nadýchaného toastu, který se mísí s vůní mandlí a exotického biltongu? Pok...
Nic není jednodušší, než míchaná vajíčka. Ale občas to už bývá celkem nuda. Stačí ale přidat powder ...
Podzim je obdobím, kdy se na zahrádce i na trzích objevuje zelenina, která se skvěle hodí k přípravě...
Máme odpoveď na věčnou otázku, jak použít náš tekutý kouř, pokud ho nedáváš do marinády na jerky. Ko...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Z ...
Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše ko...
Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...
Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...
Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...
Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...
Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Origin...
Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet.&nb...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. P...
Jerky - biltong - droewors. Tři základní typy masa. To už naši zákaznící znají. Mnozí z nich se už n...