Recepty

Existuje obrovské množství druhů sušených mas a každé má svá specifika. Některá se hodí pouze jako snack, jiná ovšem můžeš klidně použít i na vaření. My ti přinášíme postupně recepty, které máme sami vyzkoušené.

 

Pomalý hrnec: Pulled Pork s Tekutým Kouřem

Princip vaření v pomalém hrnci má kořeny v tradici přípravy pokrmů pomocí nízké teploty a dlouhé dob...

Mandlový francouzský toast s biltongovým práškem

Už jste někdy cítili vůni nadýchaného toastu, který se mísí s vůní mandlí a exotického biltongu? Pok...

Vaječná omeleta s biltong powderem

Nic není jednodušší, než míchaná vajíčka. Ale občas to už bývá celkem nuda. Stačí ale přidat powder ...

Salát z podzimní zeleniny se sušeným masem

Podzim je obdobím, kdy se na zahrádce i na trzích objevuje zelenina, která se skvěle hodí k přípravě...

Big Tasty omáčka s naším tekutým kouřem

Máme odpoveď na věčnou otázku, jak použít náš tekutý kouř, pokud ho nedáváš do marinády na jerky. Ko...

Vaříme s biltongem

Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet. Z ...

Usuš si vlastní Runder Biltong s worcesterovou omáčkou

Milovníci klasiky prominou, ale worcester je i skvělá ingredience na přípravu biltongu. Ačkoliv by t...

Hovězí jerky s worcester omáčku Maso Here

Do naší nabídky na domácí sušení jsme zařadili naši vlastní worcester omáčku, která se v tvojí kuchy...

Recept na Dead Chief Jerky od Maso Here

Možná si vzpomínáš na dobu, kdy jsi toho o sušeném masu ještě mnoho nevěděl. My ano, tehdy jsme toti...

Usuš si svůj biltong s kampotským pepřem od Pepperfieldu

Začátkem června jsme vypustili na světlo světa novinku v podobě Hovězího biltongu s kampotským pepře...

Postup na grilovací marinádu z koření od Maso Here

Už nějakou dobu prodáváme skvělé produkty na domácí sušení masa. Věděli jste ale, že některé naše ko...

Recept na beef jerky s tekutým kouřem

Přinášíme ti další recept na domácí jerky, při kterém používáme tři naše oblíbené ingredince - jable...

Podrobný recept na výrobu basturmy

Basturma je velmi populární varianta sušeného masa, o kterou se v poslední době snaží mnoho lidí. I ...

Jerky feat. Biltong aneb jak na výrobu jerky s biltong základem

Naše směsi koření se hodí na výrobu jak biltongu, tak i jerky. Důkazem toho je další recept od jedno...

Recept na sušené maso naložené v soli a sušené v gáze

Recept na sušené hovězí od Jana Zelenky. Když jsme na náš Facebook a Instagram dali fotku jeho sušen...

Recept na klasické beef jerky

Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...

Recept na základní marinádu pro sušené maso

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra se pustil do natáčení seriálu o tom, j...

Recept na hovězí pho s masem od Irish Biltong

Máme tady recept od irského kuchaře Gary O’Hanlona, který vyšvihnul vietnamskou polévku pho z Origin...

Vaříme s masem od Biltong en Provence

Jen proto, že je sušené maso ideální k rychlé konzumaci neznamená, že se toho musíte nutně držet.&nb...

Recept na sušené maso pro úplné začátečníky

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. P...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz