Tekutý kouř s aroma Hickory

Kód: P115 P136 Zvolte variantu
Bestseller
Značka: Maso Here
119 Kč / ks 199 Kč / ks od 119 Kč / ks
Momentálně nedostupné Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou příchuť ✅ a to hlavně proto, že to není žádná náhražka ale skutečný kouř.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku.Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou příchuť ✅ a to hlavně proto, že to není žádná náhražka ale skutečný kouř.

Tekutý kouř s aroma Hickory

Poctivá výroba

Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení. Náš kouř se vyrábí a dováží z USA, takže je to kvalitka s rodokmenem, a jak jsme si ověřili, náš kouř dokáže vystřelit ze cviček ne jednoho foodblogera a neztratí se ani v těch nejvíc špičkovejch restauracích.

Že to maká a maso je potom opravdu jak z udírny se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťové pohárky. Je to prostě pecka z řecka.

Být tebou neváháme už ani minutu,⏰ protože jde o jeden z našich nejprodávanějších kousků. Zásoby jsou omezené a poptávka celoročně závratná. Tak si pospěš.

Složení

voda ocet kouřové aroma hickory karamelové barvivo E150 demulgátor E433 

Doporučujeme používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa. (Pokud jdeš sušit jerky, nezapomeň také na kořenicí základ a sójovou omáčku..)

Pár tipů pro výrobu sušeného masa 

existuje přesně stanovený postup. Je samozřejmě možné si každý recept přizpůsobit podle svojí chuti, my ti ovšem v začátku pomůžeme dostat pod kůži základy, aby se z tebe stal co nejrychleji ten správný master. 

Pro začátek tedy pamatuj, že: 

  • Nepřidávej žádnou další sůl, je již obsažena v našem základu v dostatečném množství
  • Před krájením dej maso (2 kg) do mrazáku na cca 2-3 hodiny, cílem je vystihnout okamžik, kdy je maso dobře namrzlé, ale nezmrzlé, bude se pak s ním mnohem lépe pracovat. Je potřeba to sledovat. Záleží totiž i na tom jaký máš mrazák, kolik masa použiješ a tak dál.
  • Krájej stejné tenké kousky 
  • Přidáním trochu octa (50 ml na 1kg masa) změkčí texturu masa

Tučné maso není vždy špatně, v případě jerky je tuk zvýrazňovačem chuti, u biltongu doporučujeme tuk odstranit.

Tekutý kouř s aroma Hickory

Tekutý kouř v kuchyni

Tekutý kouř je skvělým doplňkem, který může přidat do jídel zajímavou, kouřovou chuť. Zde je recept na trhané vepřové s použitím tekutého kouře.

Pokud na tebe leze fanatismus do sušenýho masa

a chceš o něm vědět víc než jen jak ho skvěle udělat, tak mrkni i na náš blog https://www.masohere.cz/blog/ najdeš tam užitečné tipy, návody a zajímavosti z kterých ti dost možná vypadnou oči z důlků a odebírej náš youtube kanál, děláme to pro tebe. https://www.youtube.com/@MasoHere, kde se všem postupům věnujeme ještě více podrobněji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí sušení
Objem: 100 ml, 200 ml
5
14x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 26.12.2023
+ snadná manipulace, velmi dobře ochucuje dílo
- nic

Kupujte, zjednodučíte si práci, bude kvalitní po chotuve strance
5
Avatar autora | 25.12.2023
+ Maso se dá "udit" i v paneláku.
+ Kouř se dá použít i na grilované maso, je to celkem zajímavá chuť.

5
Avatar autora | 3.12.2023
+ Výborná záležitost
- Nic

5
Avatar autora | 15.10.2023
Zatím první zkušenost ale velmi dobrá
5
Avatar autora | 22.11.2022
+ Super výrobek

5
Avatar autora | 30.10.2022
+ Opravdu jak z udírny

5
Avatar autora | 29.4.2021
+ Skvělá marinách za přijatelnou cenu.

5
Avatar autora | 20.4.2021
ještě nevyzkoušeno
5
DD Avatar autora | 4.3.2021
Použil jsem ho na jerky. Doporučuji použít jen malé množství. Do Jerky všechny vůně lépe prostupují než do větších kusů masa a tak kouře i koření stačí méně.
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora E433 14.1.2024 10:32
Všude čtu, že E433 je v EU zakázána. Tekutý kouř jo obsahuje. Jak je To tedy? Dík
Odpovědět
O Avatar autora E433 / E443 2.2.2024 12:44
Dobrý den, v rámci EU je látka stále E433 povolená. V tomto případě se jedná o látku E443, která je skutečně již v EU zakázána.

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz