Kořenící základ na jerky 125g

89 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
20.9.2021

Při výrobě domácího jerky je koření základ. Abys to měl snadnější, tak jsme ti namíchali směs, kterou sami používáme. Stačí si zvolit správný poměr a můžeš začít.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Koření je alfa a omega pro každého, kdo si doma suší svoje maso. A jelikož podporujeme domácí sušení, tak jsme vám namíchali jedinečnou kořenící směs, která chuť tvého jerky vystřelí do nebeských výšin.

Pokud se rozhodneš používat naši směs, nemusíš maso už dosolovat, sůl je totiž už obsažena v ideálním poměru přímo v jejím základu.

image 46-min

Složení

Sůl (max. 30%), koriandr, cibule, česnek, paprika, pepř černý, pepř zelený, petržel, medvědí česnek

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření, octy a marinády na sušené maso
Hmotnost: 0.317 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.