Dáváme ti vše, co potřebuješ na domácí sušení

Tohle je pro nás speciální chvíle. Sušíme maso hezkou řádku let a za tu dobu jsme se o sušení už leccos naučili. A teď jsme se zbláznili a všechno ti to vykecáme... Tak to samozřejmě úplně nebude, ale rozhodně se z nás stane nejotevřenější firma alespoň co se týká sdílení postupů výroby. A věříme, že se nám to jednou vrátí.

domaci-suseni-masa-maso-here

My se nezbláznili

Do jisté míry nás vyhecovalo to nekonečné "hejtování" na téma jak je naše maso drahé a že usušit si ho doma je hračka a proč tedy nějaké vůbec kupovat. V ten moment jsme začali psát články o tom, jak vybrat maso na sušení, jak ho naložit, v čem sušit a tak dále. Odezva byla neuvěřitelná. Lidé nám sami začali psát o rady, sdíleli s námi svoje výsledky práce a my jsme začali cítit, že nám vlastně všem jde o to samé. Pochutnat si. 

Řekli jsme si tedy, že všechno posuneme ještě o stupeň dál. Naše postupy hodíme klidně do placu, přidáme možnost koupit si k tomu vše potřebné a pak teprve možná odstartujeme tu pravou masovou revoluci. Čím více lidí bude maso sušit doma a čím více lidí ho bude objevovat, tím větší poptávka se vytvoří. A to je od začátku náš cíl. Přivést k sušenému masu co nejvíce lidí.

Když propagace sušenýho masa, tak pořádně

Maso Here = sušené maso. Ať už chceš naše produkty kupovat hotové, nebo si je doma vyrábět sám, my jsme tu od toho, abychom ti pomohli. Nebojíme se, že přijdeme o zákazníky. My to děláme proto, abychom tisíce nových, kteří o sušeném masu nikdy neslyšeli, získali. A pokud to bude díky tomu, že někdo narazí na naše postupy, tak super.  

Dali jsme dohromady 5 základních kroků, které bys měl následovat. Ke každému z nich ti dodáme vše potřebné, včetně našeho unikátního koření, které jsme si sami namíchali a používáme ho už od roku 2011, kdy jsme se do sušení masa pustili.

suseni-masa-doma

Takže pojď do toho! Jsme první, kdo ti v Čechách nabídne spešl koření a ocet jen na sušení masa. Všechno, co potřenuješ najdeš na:

masohere.cz/DIY

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz