Seznam se s novými členy našeho týmu

V lednu se náš tým rozrostl o dva nové členy. Jakub a Tonda se budou hlavně snažit dostat naše maso do každého koutu naší i sousední země. Ale u nás nikdo nedělá jen jednu věc. Pořád se snažíme tým sestavovat z lidí, kteří nám pomůžou se vším, co bude potřeba. 

mapa-maso-here

Jak ses dostal k Maso Here?
Tonda Jeden ze zakladatelů je můj švagr a kluci pořád pokračujou v trendu, kdy do firmy postupně zapojují jednotlivé členy rodiny. Prostě rodinnej business se vším všudy. Takže když přišla nabídka, tak jsem se s radostí připojil.

Kuba Vlastně díky sportu. Jeden ze zakladatelů byl můj spoluhráč, ze kterého se stal dobrej kamarád. Díky tomu nešlo pak neznat i jeho bráchu, coby druhýho zakladatele. Pamatuju si tak úplný začátky Maso Here. Kuba mi navíc například dělal webovky pro můj první projekt a vždycky jsme hodně spolupracovali. No a jelikož jsem hodně podnikavej člověk, co má dost volnýho času, slovo dalo slovo a bylo to.

Proč se rozhodl připojit k týmu? 
Tonda Po studiu na vejšce jsem začal pracovat v gastronomii. Vystřídal jsem několik podniků, ve kterých jsem prošel různé managerské pozice a po čase jsem zjistil, že už mě nebaví hlídat jestli si číšník ostříhal nehty nebo jestli kuchař není náhodu opilej. Taky už mě nebavilo chodit domů v půl jedný v noci. Proto když jsem dostal nabídku připojit se k Maso Here, tak jsem neváhal. Dal jsem výpověď a šel do toho.

Kuba Věřim tomu produktu a líbí se mi potenciál toho brandu. Myslim si, že tomu mám co dát, kdyby tomu tak nebylo, nešel bych do toho.

Co tě baví mimo maso?
Tonda Mimo práci mám dva dominantní zájmy. Prvním je basketbal, který hraju co si pamatuju a druhým je vaření a jídlo obecně. Vařící Tonda na Instagramu here.

Kuba To je vcelku jednoduchý, celej život se věnuju basketbalu a de facto mě to i živí. Takže rozhodně basket, ale i sport obecně v jakýkoliv podobě. Mám rád auta a motorsport celkově. Rád vařim a mám rád dobrý jídlo. Miluju hudbu a pravidelně jezdim na koncerty. S kamarádem navíc už od vejšky vydáváme jeden časopis a to člověka taky dost zaměstná. Hodně mě baví reklama a všechny věci s ní spojené.

Co máš v Maso Here na starost?
Tonda Jsem vlastně obchoďák, ale nám se tohle slovo moc nelíbí. Takže tomu říkáme velko-maso-obchodník. Mám prostě na starosti velkoobchod. To obnáší hlavně hledání nových prodejců a partnerů + komunikace s těmi stávajícími. Člověk je v neustálé interakci se spoustou lidí, s kterými se baví o mase. Pro mě ideální job, protože lidi mám rád a maso ještě radši. Protože bydlím v Praze, tak mám na starosti hlavně Prahu a okolí + přilehlé kraje.

Kuba Primárně se pokusit rozhejbat velkoobchod a hlavně dostat Maso Here do povědomí hradecký veřejnosti, protože tam jsme doma. Taky ale hlavně dělat trochu něco jako protiváhu Kubovi a jeho přeheclejm nápadům. Prostě od píky trochu pomoct rozvoji firmy po všech stránkách.

Proč bys naše maso doporučil ostatním?
Tonda Protože to je čistej protein. Je to fakt jenom maso a koření. Žádná chemie nebo éčka. Navíc kluci pořád maso krájej a balej ručně, což je prostě boží. Je to hrozně moc práce, ale ve finále to je prostě vidět. Vždyť oni fakt každej pytlík vezmou do ruky několikrát. Tomu říkám poctivá ruční práce. Navíc oni tím masem fakt žijou. A tohle lidi prostě oslovuje.

Kuba Proč? To je jasný, protože od druhýho kousku je to totální závislost pro všechny příležitosti. Je to něco jako celej slavnej Apple, kdo jednou zkusí nakouslý jablko, už nechce nic jinýho a jen on sám vím proč. S Maso Here je to stejný.

Máš nějakej vzor nebo cíl, ke kterýmu by ses chtěl s masem přiblížit?
Tonda Chtěl bych nás samozřejme vidět na prvním místě mezi producenty sušeného masa. Ale nikoliv za každou cenu. Základní hodnoty musej zůstat stejný. Rodinnej business, kterej nás bude bavit tak, jako nás baví teď.

Kuba Určitě jo, věřim tomu, že Maso Here může bejt něco jako Red Bull. Prostě pojem a synonymum toho produktu jako takovýho. Minimálně v ČR to podle mě možný je.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz