Náš tip na klidný večer: Kniha, sušené maso a dobré pití

Nejenom sušeným masem živ je člověk. Občas je potřeba dopřát si taky nějakou potravu pro duši a následně to zapít něčím ostřejším. A protože se snažíme šířit hlavně poznatky ověřené v praxi, dáváme do placu kombo, které jsme si střihli v poslední době přímo my. 

kniha-maso-chlast

Tohle je naše "Meat Propaganda", kde pro tebe hledáme příležitosti, kdy si můžeš dát naše maso. Nabízíme variantu, jak strávit večer (jeden nebo více) ve společnosti jídla, pití a dobré knihy. Je jen na tobě, jestli se budeš řídit naším doporučením, nebo si to namícháš trochu jinak.

Maso: Traditional Biltong nebo Droëwors

biltong-and-droewors

Vzhledem k tomu, jaké pití ti chceme doporučit, je potřeba se tentokrát vzdát výrazně ochucených a pálivých variant. Přeci jenom zapíjet pálivé maso dobrou whisky není to pravé ořechové. 

Protože jerky jsou často lehce nasládlé, doporučujeme sáhnout po variantě biltong nebo droëwors, kde není cukr žádný, nebo ho tam je úplné minimum. Doporučili bychom tak Gloucester Traditional, Maso Here Original nebo Irish Biltong Droëwors.

Kde koupit:

Pití: Johnnie Walker Black Label 12 Years

johnny-walker

Nebudeme ti tentokrát doporučovat ani pivo nebo víno. Nechceme, aby ses rozptyloval příliš častým nakláněním skleničky. Zároveň tě nechceme zruinovat finančně a přesto ti dopřát něco skvělého. Takže jestli máš rád skotskou whisky, pojď si udělat hezkej večer s Johnniem Walkerem. Víme, že tohle pití se skvěle hodí k masu, které jsme ti doporučili o pár řádku výše.

Nejprodávanější luxusní skotská světa. Oblíbená značka Winstona Churchilla, která získala nejvíce ocenění na světě. Je krásné zlaté barvy, s jemně sladkou vůní a s dlouze odeznívajícím „hedvábným” koncem. Současnou podobu vytvořil vnuk Johna Walkera Alexander v roce 1909. Je složena z více než 40 vybraných sladových a obilných whisky zrajících nejméně 12, řada z nich však více než 20 let v dubových sudech.

Kde koupit: 

Kniha: Neposer se

kniha-neposer-se

Tuhle knížku napsal jeden z vás! Masožravec Adam si kupuje naše maso od samého začátku a když vybíral penize pro napsání knihy, tak jsme ho na HitHitu veřejně podpořili. Teď je kniha venku a měl by si ji přečíst každý, kdo chce bojovat se svým vrozeným srabáctvím. Je úplně jedno jestli se bojíš tmy, nebo nějaké výzvy v práci. Důležité je se neposrat a čelit strachu. V knize Neposer se k tomu dostaneš někoho, kdo se dříve označoval za "sériového strašpytla".

Kniha je k dostání jak v tištěné verzi tak i v "COVID-19 verzi" jako e-book.

Kde koupit:

  • Ideálně na neposer.se
  • Navíc můžeš využít slevový kód "masohere" pro nákup s 15% slevou
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz