Blog , Strana 4

17 druhů masa, které lze použít k přípravě sušeného masa

Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...

Jsou beef jerky opravdu zdravou svačinou?

Pořad dokola se někde píše, že beef jerky jsou ideální zdravý snack. V některých zemích se tohle dok...

Recept na vlastní beef jerky

Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...

Příběh Country Archer Jerky - Miliónová dolarová jízda

Pokud si myslíš, že výroba sušeného masa je nuda a nemůže to být podobná jízda jako třeba u technolo...

Američtí Indiáni nedali světu jen jerky. Seznam se s pemmicanem!

Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...

Sušenené maso z Koreje #3

Poslední 4 kousky z naší korejské nadílky. Ochutnat je přijde ten, kdo nám je v listopadu přivezl. J...

Sušenené maso z Koreje #2

Ochutnávka druhé várky sušeného masa, které nám dorazilo v prosinci z Koreje. Tentokrát to není ale ...

Jak chutná jerky z nejdražšího hovězího na světě?

Je vůbec možné vyrobit sušené maso z hovězího masa plemene wagyu, prodávat to za 30 Kč a říkat, že t...

Hlavní rozdíly mezi jerky a biltongem

Pojďme se podívat na hlavní odlišnosti dvou nejvíce rozšířených druhů sušeného masa - jerky a bilton...

Díky všem masožravcům za rok 2019!

Máme za sebou rekordní rok! Ale nic z toho by senestalo, kdyby jsme na druhé straně neviděli spokoje...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz