Nejenom sušeným masem živ je člověk. Občas je potřeba dopřát si taky nějakou potravu pro duši a násl...
Blog , Strana 4
Pod pojmem jerky si snad nikdo nepředstaví nic, co by neobsahovalo maso. Nicméně výjimka povtrzuje p...
Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...
Pořad dokola se někde píše, že beef jerky jsou ideální zdravý snack. V některých zemích se tohle dok...
Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...
Pokud si myslíš, že výroba sušeného masa je nuda a nemůže to být podobná jízda jako třeba u technolo...
Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...
Poslední 4 kousky z naší korejské nadílky. Ochutnat je přijde ten, kdo nám je v listopadu přivezl. J...
Ochutnávka druhé várky sušeného masa, které nám dorazilo v prosinci z Koreje. Tentokrát to není ale ...
Je vůbec možné vyrobit sušené maso z hovězího masa plemene wagyu, prodávat to za 30 Kč a říkat, že t...