Jaké maso se hodí na sušení? Inu skoro každé, dalo by se říct. Ale proč se omezovat jen na běžně dos...
Blog , Strana 4
Pořad dokola se někde píše, že beef jerky jsou ideální zdravý snack. V některých zemích se tohle dok...
Už jsme tady měli recept na africký biltong. Ten je nám díky našemu pobytu v Africe přeci jenom bliž...
Pokud si myslíš, že výroba sušeného masa je nuda a nemůže to být podobná jízda jako třeba u technolo...
Pro mnoho lidí jerky = sušené maso. Vzniklo na území dnešní Ameriky, vyrábět ho začali indiáni a tak...
Poslední 4 kousky z naší korejské nadílky. Ochutnat je přijde ten, kdo nám je v listopadu přivezl. J...
Ochutnávka druhé várky sušeného masa, které nám dorazilo v prosinci z Koreje. Tentokrát to není ale ...
Je vůbec možné vyrobit sušené maso z hovězího masa plemene wagyu, prodávat to za 30 Kč a říkat, že t...
Pojďme se podívat na hlavní odlišnosti dvou nejvíce rozšířených druhů sušeného masa - jerky a bilton...
Máme za sebou rekordní rok! Ale nic z toho by senestalo, kdyby jsme na druhé straně neviděli spokoje...