Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...
Blog , Strana 9
Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na s...
Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. P...
Náš první příspěvek do série Selection je z anglického Gloucesteru, kde kámoši Paul a Craig založili...
Prohlašujeme o sobě, že o sušeném mase víme vše a chceme ho propagovat co to půjde. A protože víme, ...
Čas od času, k radosti všech, vypustíme limitovanou edici našeho sušeného masa. Přečti si jak jsme a...
V roce 2010 jsme ochutnali poprvé sušené maso a o rok později se pustili do boje za jeho propagaci. ...
Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k...
Po dvou letech přichází rozšíření naší nabídky. K hovězímu Originálu a Chilli se teď přidává sušené ...
Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červeno...