Blog , Strana 9

Jak skladovat sušené maso

Už víš z čeho vyrábět a jak sušit. Dneska si povíme jak správně takové sušené maso skladovat. J...

V čem doma sušit maso

Domácí sušení masa může být hračka, když víš co, jak a v čem sušit. Dnes se podrobněji podíváme na s...

Jak sušit maso doma

Zkoušel jsi už někdy sušit maso doma? Náš vrchní řezník Ondra opět sepsal pár rad pro začátečníky. P...

Gloucester Biltong - Poctivá práce z Anglie

Náš první příspěvek do série Selection je z anglického Gloucesteru, kde kámoši Paul a Craig založili...

Selection: Nejlepší sušené maso z celého světa

Prohlašujeme o sobě, že o sušeném mase víme vše a chceme ho propagovat co to půjde. A protože víme, ...

Jak jsme nakonec neusušili BBQ příchuť

Čas od času, k radosti všech, vypustíme limitovanou edici našeho sušeného masa. Přečti si jak jsme a...

Jsme Maso Here a tohle jsou naše zásady

V roce 2010 jsme ochutnali poprvé sušené maso a o rok později se pustili do boje za jeho propagaci. ...

Jaké maso se hodí na sušení?

Hovězí, vepřové, krůtí, klokaní a kdovíjaké další. Jenže co zvíře, to mnoho druhů masa. Některý se k...

Rozšiřujeme naši nabídku o sušené krůtí maso

Po dvou letech přichází rozšíření naší nabídky. K hovězímu Originálu a Chilli se teď přidává sušené ...

Měníme obaly, víš jak vypadaly v roce 2012?

Po více, jak dvou letech měníme naše obaly. Zůstali jsme věrní černé barvě, ale pouze s ní a červeno...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz