Maso Here - Hovězí Biltong Piri Piri

119 Kč / ks 339 Kč / ks od 119 Kč / ks
Skladem (>10 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Máš rád pálivé maso, ale naše Carolina Reaper je až moc ostrá? Tak pro tebe tu máme naše Piri Piri. Jemně pikantní koření podtrhující skvělou chuť jemného hovězího masa se po ochutnání změní v chuťovou explozi, na kterou dlouho nezapomeneš.

Detailní informace

Detailní popis produktu

p>Lehce pikantní verze našeho biltongu s příchutí Piri - piri je ideální volbou pro každého, kdo má rád svěží chutě a bylinky. Vyzkoušej oblíbenou příchuť, která vzdává holt Jihoafrické republice.  

Jenom maso a koření

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.

vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček

Svačina (nejen) na cesty

Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky.

Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:

Složení

hovězí maso jablečný ocet koriandr sůl česnek pepř černý chilli cibule paprika pepř zelenýpetržel

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu 

DIY

Chceš si usušit tohle maso doma?

Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.

Chci sušit doma

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Piri Piri
Gramáž: 40 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 29.1.2022
+ velké balení
+ mírně pálivá chuť je skvělá

5
Avatar autora | 8.9.2021
super, příště objednám znovu
TH Avatar autora Tým Maso Here (Administrátor) 15.9.2021
Děkujeme. Jsme rádi, že chutnalo
5
Avatar autora | 22.4.2021
Krásně pálivé sušené maso. Doporučuji.
5
Avatar autora | 8.4.2021
Nemá chybu...
5
JD Avatar autora | 14.2.2021
Chuť úplně parádní a dlouho vydrží. Co více napsat, vyšel jsem z obchodu na Štrosmajeráku a než jsem dojel domu, bylo po všem ????
5
Avatar autora | 3.11.2020
Přesně takové, jaké jsem ho čekal a používal ho kdysi - naplnit si "kapsu" ve tváři a pak sousto žužlat, cucat a žvýkat třeba hodiny až do úplného rozmělnění, výborná chuť... Podobně jako česnek a "zahradní bylinky" je tohle maso přesně takové, jaké jsem ho chtěl mít, má decentní pikantní chuť s dlouho uvýdrží.
5
Avatar autora | 3.11.2020
Super, přesně takové jsem ho chtěl, moct si naplnit "kapsu" a žužlat, cucat, žvýkat až do úplného rozmělnění, prostě si užívat tu chuť třeba hodiny...
5
Avatar autora | 23.10.2020
+ Pikantní tak akorát.
+ vhodné k pivu, nebo jako předkrm k nastartování chuti k jídlu
- škoda že se to sní tak rychle

5
Avatar autora | 10.9.2020
Skvělé, stejně jako česnekové. Silnější plátky, ale měkčí maso.
5
M Avatar autora | 5.11.2019
Není to vůbec ostré, ale to asi nevadí. Chuťove to je super!

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz