Maso Here - Hovězí Biltong s kampotským pepřem 50g

159 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na pytlík tohoto biltongu jsme se rozhodli pro spolupráci s firmou pepperfield.cz, která prodává nejlepší pepř na světě. Kampotský pepř je dokonce chráněný geografickou indikací a někteří ho nazývají šampaňským mezi pepři. Lepší pepřovou příchuť sušeného masa na českém trhu nenajdeš. Tahle spolupráce prostě dává smysl.

biltong-s-kampotskym-peprem-min

O Pepperfield

Pepperfield je firma, která do Čech dováží a prodává nejlepší pepř na světě. Založili ji dva kamarádi David a Klára, které učarovala Kambodža a chuť kampotského pepře. Firma spolupracuje s vyhlášenými českými restauracemi, kam dodává svůj vysoce kvalitní produkt. Na jejich e-shopu najdete přirozeně balení jednotlivých druhů pepře, ale narazíte zde na nejrůznější produkty jako čokoládu, alkohol nebo máslo. Pepperfield ale není jen e-shop. Je to i projekt, který se snaží za férové ceny odkupovat certifikovaný kampotský pepř od kambodžských farmářů a tím je zároveň podporovat.

Složení

Hovězí maso, směs koření, sůl, jablečný ocet, kampotský pepř červený celý (1,25%).

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Nutriční hodnoty

Jedno 40 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa. 

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1693/406
Tuk 7 g
Nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 60 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice
Hmotnost: 0.068 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Kampotský pepř
Gramáž: 50 g
Pálivost: Jemně pikantní
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RK Avatar autora | 18.8.2021
Výborný. :)
4
Avatar autora | 6.8.2021
+ CHUTNÉ

5
Avatar autora | 29.6.2021
+ Skvělá pikantní chuť pepře
+ Nejdříve je cítit chuť masa, potom pepře
+ Balení je perfektní

5
JB Avatar autora | 10.6.2021
????

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení