Maso Here - Hovězí Biltong s kampotským pepřem 50g

149 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
24.6.2021

Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na pytlík tohoto biltongu jsme se rozhodli o kolaboraci s firmou pepperfield.cz, která prodává nejlepší pepř na světě. Kampotský pepř je dokonce chráněný geografickou indikací a někteří ho nazývají šampaňským mezi pepři. Lepší pepřovou příchuť sušeného masa na českém trhu nenajdeš. Tahle kolaborace prostě dává smysl.

biltong-s-kampotskym-peprem-min

O Pepperfield

Pepperfield je firma, která do Čech dováží a prodává nejlepší pepř na světě. Založili ji dva kamarádi David a Klára, které učarovala Kambodža a chuť kampotského pepře. Firma spolupracuje s vyhlášenými českými restauracemi, kam dodává svůj vysoce kvalitní produkt. Na jejich e-shopu najdete přirozeně balení jednotlivých druhů pepře, ale narazíte zde na nejrůznější produkty jako čokoládu, alkohol nebo máslo. Pepperfield ale není jen e-shop. Je to i projekt, který se snaží za férové ceny odkupovat certifikovaný kampotský pepř od kambodžských farmářů a tím je zároveň podporovat.

Složení

Hovězí maso, směs koření, sůl, jablečný ocet, kampotský pepř červený celý (1,25%).

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Nutriční hodnoty

Jedno 40 gramové balení tohoto sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů syrového masa. 

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1693/406
Tuk 7 g
Nasycené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 60 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Limitované edice
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Kampotský pepř
Gramáž: 50 g
Pálivost: Jemně pikantní
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JB Avatar autora | 10.6.2021
????

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.