Hovězí Jerky - Chilli & Kmín

Novinka Tip
139 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Naše první opravdové beef jerky! A začínáme hned pěkně z ostra. Kombinací papriček habanero a drceného kmínu. Na naší stupnici pálivosti bychom tak toto maso hned zařadili bez obav do sekce těch hodně pálivých.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Od té doby co sušíme maso jsme zaměření spíše na biltong, který o své místo na slunci pořád bojuje. V poslední době už ale nešlo odolat pokušení vyzkoušet také vlastní jerky variantu. A vzhledem k tomu, jaké oblibě se těší pálivé maso jsme se rozhodli začít kombinací habanero & kmín.

jerky-novinka3

Složení

Hovězí maso, voda, sójová omáčka, worcestrová omáčka, habanero, zázvor, kmín, paprika, koriandr.

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota: 1258 kJ / 286 kcal
Bílkoviny: 48 g
Tuky: 4 g
Karbohydráty: 19 g

Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli & Kmín
Gramáž: 50g
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.