Hovězí Jerky - Chilli & Kmín

Novinka Tip
139 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
31.3.2020

Naše první opravdové beef jerky! A začínáme hned pěkně z ostra. Kombinací papriček habanero a drceného kmínu. Na naší stupnici pálivosti bychom tak toto maso hned zařadili bez obav do sekce těch hodně pálivých.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Od té doby co sušíme maso jsme zaměření spíše na biltong, který o své místo na slunci pořád bojuje. V poslední době už ale nešlo odolat pokušení vyzkoušet také vlastní jerky variantu. A vzhledem k tomu, jaké oblibě se těší pálivé maso jsme se rozhodli začít kombinací habanero & kmín.

Složení

Hovězí maso, voda, sójová omáčka, worcestrová omáčka, habanero, zázvor, kmín, paprika, koriandr.

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota: 1258 kJ / 286 kcal
Bílkoviny: 48 g
Tuky: 4 g
Karbohydráty: 19 g

Skladujte při pokojové teplotě na suchém místě.

jerky-novinka3

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli & Kmín
Gramáž: 50g
Země původu: Česká republika

Maso Here: Hovězí jerky s chilli a kmínem

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LT Avatar autora | 18.2.2020
Pecka! Na můj vkus bych přidal ještě "špetku" kmínu, ale to jen proto, že mě kmín nevadí a snesl bych ho tam o malinko více. Na stupnici pálivosti je to vše v mezích, pusa Vám neshoří. Opět, čistě můj pohled. Mám rád chilli a pálivé věci všeobecně, takže možná na ostrost reaguji jinak. V ústech Vám ještě několik minut po zpracování :-) doznívají příjemné pikantní tóny, použitého koření. Po otevření balíčku se line naprosto úžasná vůně. Takový produkt nemá šanci po otevření přežít ani 15 minut.

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.