Maso Here - Biltong & Kešu Chilli 100g

139 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Pikantní mix, který zažene hlad a zahřeje. Biltong s papričkou carolina reaper společně s chilli kešu ořechy nadchne každého milovníka pikantních chutí. Nejen, že ti tenhle snack zpříjemní dlouhé zimní večery, ale je to i perfektní parťák na výlety.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí maso a kešu ořechy. Jednoduchá kombinace, která v sobě skrývá víc, než se může na první pohled zdát. To, že to je skvělá svačina na cesty nebo jen tak k pivu nebo vínu, je jasná věc. Tahle kombinace nemá ale na českém trhu obdoby. Na výrobu tohohle pytlíku jsme použili náš poctivý biltong spolu s praženými kešu ořechy, které mají příjemnou chilli příchuť. Zkus něco nového a užij si neotřelou chuť tohohle skvělého snacku.

 IMG_9146_jpg-min

Složení

Kešu (68 %), slunečnicový olej, mořská sůl, hovězí maso (29 %), jablečný ocet, sůl, naše unikátní směs koření, chilli (1%).

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 2861/684
Tuk 53,2 g
Nasycené mastné kyseliny 8,6 g
Sacharidy 24,5 g
Cukr 7 g
Bílkoviny 43 g
Sůl 0,6 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Další druhy
Hmotnost: 0.13 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli
Gramáž: 100 g
Pálivost: Středně pálivé
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení