Maso Here - Biltong & Kešu Chilli 100g
Související produkty
Detailní popis produktu
Hovězí maso a kešu ořechy. Jednoduchá kombinace, která v sobě skrývá víc, než se může na první pohled zdát. To, že to je skvělá svačina na cesty nebo jen tak k pivu nebo vínu, je jasná věc. Tahle kombinace nemá ale na českém trhu obdoby. Na výrobu tohohle pytlíku jsme použili náš poctivý biltong spolu s praženými kešu ořechy, které mají příjemnou chilli příchuť. Zkus něco nového a užij si neotřelou chuť tohohle skvělého snacku.
Složení
Kešu (68 %), slunečnicový olej, mořská sůl, hovězí maso (29 %), jablečný ocet, sůl, naše unikátní směs koření, chilli (1%).
Nutriční hodnoty
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 2861/684 |
Tuk | 53,2 g |
Nasycené mastné kyseliny | 8,6 g |
Sacharidy | 24,5 g |
Cukr | 7 g |
Bílkoviny | 43 g |
Sůl | 0,6 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Další druhy |
---|---|
Hmotnost: | 0.13 kg |
Typ sušeného masa: | Biltong |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Chilli |
Gramáž: | 100 g |
Pálivost: | Středně pálivé |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.