Maso Here - Biltong & Kešu Chilli 100g

129 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)

Pikantní mix, který zažene hlad a zahřeje. Biltong s papričkou carolina reaper společně s chilli kešu ořechy nadchne každého milovníka pikantních chutí. Nejen, že ti tenhle snack zpříjemní dlouhé zimní večery, ale je to i perfektní parťák na výlety.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hovězí maso a kešu ořechy. Jednoduchá kombinace, která v sobě skrývá víc, než se může na první pohled zdát. To, že to je skvělá svačina na cesty nebo jen tak k pivu nebo vínu, je jasná věc. Tahle kombinace nemá ale na českém trhu obdoby. Na výrobu tohohle pytlíku jsme použili náš poctivý biltong spolu s praženými kešu ořechy, které mají příjemnou chilli příchuť. Zkus něco nového a užij si neotřelou chuť tohohle skvělého snacku.

 IMG_9146_jpg-min

Složení

Kešu (68 %), slunečnicový olej, mořská sůl, hovězí maso (29 %), jablečný ocet, sůl, naše unikátní směs koření, chilli (1%).

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 2861/684
Tuk 53,2 g
Nasycené mastné kyseliny 8,6 g
Sacharidy 24,5 g
Cukr 7 g
Bílkoviny 43 g
Sůl 0,6 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Další druhy
Hmotnost: 0.13 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chilli
Gramáž: 100 g
Pálivost: Středně pálivé
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné