Přihlášení k vašemu účtu

  • Zákazník
Nemůžete vyplnit toto pole
Nová registraceZapomenuté heslo
nebo
Přihlásit se přes Facebook
Pokračovat do košíku
Zákaznická podpora:+420 737 899 187objednavky@masohere.cz
  • O nás
  • Náš příběh
  • Velkoobchod
  • Blog
  • Kontakt
    Přihlášení
    masohere.cz
    Nákupní košík prázdný košík
    • Naše sušené maso
    • Jerky
    • Biltong
    • Droëwors
    • Další druhy
    • Velké Krabice
    • Starter Packy
    • Domácí sušení
    • Merch
    • O nás
    • Velkoobchod
    • Blog
    • Kontakt
    • Sušené maso
      • Naše sušené maso
      • Jerky
      • Biltong
      • Droëwors
      • Starter Packy
      • Velké Krabice
      • Další druhy
    Více
    Domů / Recepty na přípravu sušeného masa

    Recepty na přípravu sušeného masa

    Existuje obrovské množství druhů sušených mas a každé má svá specifika. My ti přinášíme postupně recepty, které máme sami vyzkoušené.

    Biltong

    Recept na sušené maso Maso Here Originál 

    Jerky

    Recept na domácí beef jerky 

    Recept na hovězí jerky marinované v kořenící směsi Maso Here 

    Další druhy

    Hovězí maso naložené v soli a sušené ve visu v gáze

     

    masohere.cz

    Kontakt

    • objednavky@masohere.cz
    • +420 737 899 187
    • masohere
    • masohere
    • masohere

    O nás

    • O nás
    • Náš příběh
    • Velkoobchod
    • Blog
    • Kontakt

    E-shop

    Naše sušené maso
    Velké Krabice
    Jerky
    Biltong
    Droëwors
    Prodávané značky

    Sušené maso

    Nutriční hodnoty
    Druhy sušeného masa
    Kdy jíst sušené maso
    Co je to biltong
    Co to jsou jerky

    Další informace

    Affiliate program
    Časté dotazy
    Platba a doprava
    Ochrana osobních údajů
    Obchodní podmínky
    Reklamační řád
    Shoptet.czVytvořil Shoptet Copyright 2021 masohere.cz. Všechna práva vyhrazena.
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.