Tekutý kouř s aroma Hickory 100 ml

119 Kč / ks
Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do:
1.10.2020

S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso i v paneláku. Tekutý kouř můžeš ale použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám uzenou příchuť. 

Poznámka: malá chyba na etiketě - jedná se o 100 ml, nikoliv o 50 ml balení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kouuř se hodí například pro výrobu domácího jerky nebo pro marinování masa a ochucování masných a dalších výrobků. Doporučujeme používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa.

Výroba a složení

Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení. Náš kouř se vyrábí a dováží z USA.

voda, ocet, kouřové aroma Hickory, karamelové barvivo E150d, emulgátor E433

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 10/44
Tuky < 1 g
Nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 1,8 g
Cukr < 1 g
Bílkoviny < 1 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.