Tekutý kouř s aroma Hickory

119 Kč / ks 199 Kč / ks od 119 Kč / ks
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso i v paneláku. Tekutý kouř můžeš ale použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám uzenou příchuť.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kouř se hodí například pro výrobu domácího jerky nebo pro marinování masa a ochucování masných a dalších výrobků. Doporučujeme používat cca 2 polévkové lžíce na 1 kg masa.

Výroba a složení

Tekutý kouř vzniká spalováním kvalitního dřeva a následnou kondenzací ve vodě, vzniklé kondenzáty jsou ale ještě dále upravovány a zbavovány zbytků nežádoucích látek tak, že je u finálního produktu na rozdíl od klasických kouřů známo jeho přesné složení. Náš kouř se vyrábí a dováží z USA.

voda, ocet, kouřové aroma Hickory, karamelové barvivo E150d, emulgátor E433

Nutriční hodnoty

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 10/44
Tuky < 1 g
Nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 1,8 g
Cukr < 1 g
Bílkoviny < 1 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 29.4.2021
+ Skvělá marinách za přijatelnou cenu.

5
Avatar autora | 20.4.2021
ještě nevyzkoušeno
5
DD Avatar autora | 4.3.2021
Použil jsem ho na jerky. Doporučuji použít jen malé množství. Do Jerky všechny vůně lépe prostupují než do větších kusů masa a tak kouře i koření stačí méně.

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení