Hovězí Hořčice 40g

99 Kč / ks
Skladem (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
1.12.2020

Novej člen rodiny, který přináší do hry úplně nový chutě. Vzali jsme náš Originál a předtím, než jsme ho dali do sušičky, jsme k němu přidali ještě hořčici. Výsledkem je lehce štiplavá chuť, která se ti příjemně v puse spojí s chutí masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo. Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. lepku

Proč právě naše maso

Ať už seš sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky. Rozhodně ale platí, že to je zdravá svačina plná proteinů, která tělu dodá potřebnou výživu. Prostě pořádná masitá záležitost. 

Složení

Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření a hořčice (bacha, je to alergen). Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu  

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1525/365
Tuk 4 g
Nasycené mastné kyseliny 2 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 63 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Hovězí maso
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Hořčice
Gramáž: 40 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PK Avatar autora | 11.10.2020
Ono vlastně není ani co hodnotit maso s hořčicí je prostě geniální

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál.

 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.