Maso Here - Beef Jerky Original
Kód: P177Související produkty
Detailní popis produktu
Je to tu. Jerky od Maso Here od teď ve stálé nabídce. Jsme sice experti na biltong, ale za ty léta sušení jsme vyladili postup i na přípravu hovězího jerky. Stále se držíme našich zásad. Nenajdeš v něm žádný éčka, zvlhčovadla nebo podobné nedobroty. Jenom základní ingredience, jejichž kombinace vytváří autentický chuťový zážitek, na který jen tak nezapomeneš.
Ochutnej naše jerky a vzdej holt mrtvému náčelníkovi, který položil základy výroby jerky v českých zemích, ale neměl už chuť a odvahu posunout tento business na další level. Proto jsme to vzali za něj!

Koření a postupy
Je skoro až paradox, že dřív, než jsme vypustili naše vlastní jerky, jsme začali lidem říkat, jak si ho mají usušit doma. Namíchali jsme pro vás základní směs koření na jerky, dodali vám sójovku a worcester a připravili několik receptů.
Vzali jsme tedy naše (vám již dobře známé) ingredience a pustili se do práce. Učitel jde tedy před své žáky s výsledkem a doufá, že dostane hezkou známku. Hodnocení je na vás!
Co najdeš v jednom pytlíku
Bílkoviny, energie, žádné sacharidy... bla bla bla... To prostě už dneska každý od jerky tak nějak očekává. No takže nebylo možné to mít jinak. Jdeme s dobou, konkurence je tvrdá a my taky chceme být snackem pro 21. století a ten si žádá přesně tyto parametry.

Složení
hovězí maso sójová omáčka směs koření pepř sůl
Výrobek neobsahuje žádné látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu
Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 120 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.
Počítáno na 100 g výrobku | |
Energetické hodnoty (kJ/kcal) | 1317/315 |
Tuk | 5 g |
Nasycené mastné kyseliny | 2 g |
Sacharidy | 1 g |
Cukr | 0,2 g |
Bílkoviny | 63 g |
Sůl | 3,5 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Naše maso |
---|---|
Hmotnost: | 0.058 kg |
Typ sušeného masa: | Jerky |
Druh masa: | Hovězí |
Příchuť: | Originál |
Gramáž: | 40 g |
Pálivost: | Nepálí |
Země původu: | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.
Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.